Kategórie:

Akai EIE

Poštovné zadarmo

Výrobca: AKAI
Katalógové číslo: AAKA010
Záruka (mesiacov): 24

USB audio rozhranie s 16-bitovým rozlíšením záznamu v CD kvalite, 4x XLR combo jack 6,3 konektory s fantómovým napájaním a reguláciou zosilnenia, 4x niklované jack 6,3 výstupy pre dve oddelené monitorovacie cesty, dva klasické vysoce kvalitné VU metre s prepínateľným zdrojom, 3x USB porty pre pripojenie ďalších zariadení k počítaču, 5x pin DIN MIDI rozhranie, slúchadlový výstup s priamou kontrolou signálu.
 
 

Jedna krabica, vhodná pre pripojenie všetkých hudobných zariadení. EIE I / O je stolné USB zvukové rozhranie, perfektne prispôsobené pre váš projekt a zostavu prenosného štúdia. Toto zariadenie so štyrmi vstupmi a štyrmi výstupmi (4x4) umožňuje na počítačoch Mac a PC záznam v 16-bitovom rozlíšení prakticky do akéhokoľvek DAW, záznamového alebo produkčného softvéru. EIE I / O ponúka okrem svojho hlavného USB portu, tri klasické USB vstupy, čo vám umožní pripojiť ovládač, pevný disk alebo iné periférie v okamihu, že vás obmedzujú integrované porty vášho počítača. Kompaktné nahrávacie rozhranie obsahuje vysoko kvalitné komponenty vrátane niklovaných vstupných konektorov, VU metrov analógového štýlu a robustné hliníkové puzdro pre výkonné, profesionálne, prenosné zvukové riešenie.

Každý kanál EIE I / O má XLR kombo jack 6,3, takže môžete pripojiť mikrofón, linku alebo gitaru a pomocou prepínača zvolíte príslušný typ vstupu. EIE I / O ponúka štyri samostatné predzosilňovače s phantómovým napájaním 48V pre použitie prakticky s ľubovoľným mikrofónom. Samostatné niklované konektory jack 6,3 nájdete na zadnej strane EIE I / O, ktoré vám poskytujú insert kanály pre spracovanie externého zvuku. Výstup môžete nasmerovať na väčší počet štúdiových monitorov vďaka štyrom symetrickým výstupom jack 6,3, ktoré sú opäť niklované. Výstupnú úroveň oboch párov je možné vizuálne sledovať pomocou vysoko kvalitných analógových JV metrov, ktoré ponúkajú klasické prvky s moderným štýlom. K dispozícii je tiež slúchadlový výstup v podobe konektora jack 6,3, na ktorý možno smerovať signál z prvého páru výstupu, z druhého alebo zlúčiť oba dohromady. Vysoko kvalitné A / D a D / A prevodníky zaisťujú, že každý detail vašej nahrávky alebo produkcie, EIE zachytí a prehrá úplne verne.

EIE I / O vysiela a prijíma štyri audio kanály po jedinom USB kábli, vďaka čomu je prepojenie s počítačom veľmi jednoduché. Ďalšie tri USB porty umožňujú fungovanie EIE I / O ako USB hub, rovnako ako preklenovacie zariadenie medzi MIDI kontrolérmi a počítačom. USB rozhranie je kvalifikované pre plug-and-play s Mac OS X a Windows XP, Vista a 7. EIE I / O disponuje tradičnými MIDI In a Out konektormi pre hru a ovládanie softvéru z klaviatúry a pad ovládačov hudobných pracovných staníc a ďalších MIDI kompatibilných zariadení.

Základné vlastnosti

  • USB audio rozhranie s 16-bitovým rozlíšením záznamu
  • Štyri XLR combo jack 6,3 konektory s fantómovým napájaním a reguláciou zosilnenia
  • Štyri niklované jack 6,3 výstupy pre dve oddelené monitorovacie cesty
  • Dva klasické vysoko kvalitné VU metre s prepínateľným zdrojom
  • Tri ďalšie USB porty pre pripojenie ďalších zariadení k počítaču
  • 5 pin DIN MIDI rozhranie
  • Slúchadlový výstup s prepínateľným zdrojom a priamou kontrolou signálu
  • Pevná konštrukcia

Obsah balenia
  • EIE I / O
  • napájací kábel
  • Quick Start príručka (anglicky)

 

Diskusia

aktivačný kód Katarína Valkovičová 09.01.2015 17:23:42
RE:aktivačný kód BIG MUSIC 13.01.2015 13:27:39

Nový príspevok Vypísať všetko Celkom príspevkov: 2