Kategórie:

Alesis Recital 61 Digitalpiano

Poštovné zadarmo

Výrobca: ALESIS
Katalógové číslo: AI RECITAL61XEU
Záruka (mesiacov): 24

Alesis Recital je digitálny klavír s 61 polováženými klávesami a nastaviteľnou dotykovou odozvou. Recital obsahuje 5 realistických zvukov: akustický klavír, elektrický klavír, varhany, synth a basa.
 
 

Zvuk si môžete prispôsobiť kombináciou dvoch zvukov v režime Layer pre plný a bohatý tón. Môžete ich tiež priradiť len ľavej alebo pravej ruke v režime Split. Môžete dokonca pridať nastaviteľné efekty Reverb a Chorus, a tak ďalej dotvoriť zvuk. S výkonnými vstavanými reproduktormi s výkonom 20 wattov a maximálnou 128-hlasovou polyfóniou poskytuje Recital ultrarealistický zvuk a vynikajúci pocit pri hraní

Výkonné výučbové funkcie
Recital Alesis má neuveriteľne užitočnú funkciu nazvanú "Lesson Mode". Táto funkcia rozdeľuje 61 tlačidiel na dve zóny s rovnakým rozsahom a zvukom. To umožňuje študentovi aj učiteľovi ľahko sledovať jeden druhého a hrať si spolu bez toho, aby sa museli striedať, alebo sa naťahovať ponad seba. Recital obsahuje tiež výstup pre slúchadlá jack 1/4" (6,35 mm), ktorý vypína interné reproduktory pre pohodlné, tiché súkromné cvičenie.

Všetky potrebné pripojenia
Okrem vstupu jack 1/4" (6,35 mm) a pedálového pedálu (pedál nie je súčasťou dodávky) a výstupu stereo slúchadiel jack 1/4" (6,35 mm), Recital obsahuje aj stereofónne výstupy RCA na pripojenie k rekordéru, mixpultu, zosilňovaču alebo inému zvukovému systému. Je tu aj výstup USB-MIDI pre pripojenie k počítaču a používanie vzdelávacieho softvéru alebo virtuálnych nástrojov. Recitel môže byť napájaný pomocou priloženého zdroja napájania alebo pomocou 6 D batérií (nie sú súčasťou dodávky).

Zahŕňa 3 mesiace služby Skoove Premium
Skoove je najjednoduchší spôsob, ako sa naučiť klavír --- predstavuje kvalitné online klavírne kurzy, ktoré sa prispôsobia vám a poskytnú vám spätnú väzbu. Rozvíjajte svoj repertoár vo svojom vlastnom čase, svojím vlastným tempom s vybraným katalógom naplneným všetkým od aktuálnych hitov až po klasickú hudbu. Potrebujete trochu pomoc? Skúsený tím hudobníkov spoločnosti Skoove je tu, aby odpovedal na akékoľvek vaše otázky. Nové, exkluzívne lekcie sa pridávajú každý mesiac, takže môžete pokračovať v rozširovaní svojho repertoáru novou hudbou, ako aj v hre na klavír s novými tipmi a trikmi hudobnej teórie.

 
alesis_recital61_1alesis_recital61_1
alesis_recital61_2alesis_recital61_2

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky