Kategórie:

BOSS ES-5

Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: 417201A32
Záruka (mesiacov): 36
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

NEOBMEDZENÉ MOŽNOSTI V OBMEDZENOM PRIESTORE - nový ES-5 vychádza z konceptu a smeru udaného vlajkovým modelom ES-8. Ponúka základné a praktické funkcie pre typických gitaristov a basgitaristov. Jeho rozmery sme zmenšili na minimum, aby sa zmestil do bežných pedalboardov a zabral v nich čo najmenej miesta.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 459 EUR
 

Vďaka inovácii a kreativite v pedalboardových systémoch je teraz ES-8 dostupný v menšom a výhodnejšom balení. Vytvorte vo vašom pedalboarde trochu miesta pre ES-5 a získate šikovného a praktického pomocníka, ktorý vám otvorí úplne nový svet hudby. Od dnes už bude hranie so stompboxmi úplne iné.

  • Programovateľný ovládací systém s piatim slučkami
  • Analógový obvod pre najčistejší zvuk
  • Doteraz nevídané možnosti zapojenia a možnosť meniť poradie slučiek alebo vytvoriť paralelné usporiadanie
  • Možnosť uložiť externé parametre ako napríklad Delay Time
  • Možnosť zapnúť/vypnúť Buffer na vstupoch a výstupoch v jednotlivých Patchoch; variabilita úrovne pre výstupný Buffer
  • Kvalitné a spoľahlivé spínače s tichým spínaním
  • Podsvietený LCD displej pohotovo zobrazuje podrobné informácie
  • 200 pamätí poskytuje dostatok nastavení aj pre náročných a často hrajúcich hudobníkov
  • Kompletne programovateľné určenie funkcií pedálov
  • Profesionálna praktickosť a kreativita v kompaktnom zariadení

Malé rozmery a veľký pokrok v pedalboarde

ES-5 je výkonný a všestranný spínací systém, ktorý vám poskytuje plnú kontrolu nad vašim pedalboardom. Na začiatok pripojte vaše pedále k slučkám ES-5, aktivujte slučky podľa vašich predstáv a vytvorte rôzne kombinácie pedálov. ON/OFF stav jednotlivých slučiek a mnohé ďalšie parametre môžete uložiť v Patchoch - vďaka tomu môžete jedným stlačením ihneď zmeniť váš zvuk, bez zbytočného tancovania okolo spínačov a ovládačov na pedáloch. Zachová sa aj zvuk vašej gitary, pretože signál prechádza jednotlivými pedálmi len vtedy, keď ich práve potrebujete. Podobné výsledky môžete dosiahnuť aj s inými spínačmi, ES-5 však ponúka omnoho viac ako tento základ - poskytuje rozsiahle možnosti zapojenia, ovládanie v reálnom čase, MIDI a mnoho ďalších funkcií - to všetko v praktickom a malom zariadení. Takto môžete kreatívne ovládať efekty a oživiť všetky vaše hudobné nápady.

Najlepšia flexibilita zapojenia s ES-5

Jednou z kľúčových funkcií ES-5 je inovatívna flexibilita zapojenia, s ktorou môžete ľahko usporiadať vaše stompbox pedále v ľubovoľnom poradí. Získate tým profesionálne možnosti a prístup k širokej palete kombinácií efektov, úplnú kreatívnu slobodu a jedinečné zvuky. Okrem toho možnosť paralelného zapojenia ešte viac rozširuje možnosti rôznych kombinácií  na takmer neobmedzený počet. Naviac, všetky tieto naprogramované konfigurácie môžete uložiť a ihneď aktivovať pri vašom hraní.

Nie je čas zapojiť sa?

Využite úžasné funkcie a možnosti zapojenia, ktoré ES-5 ponúka, nechajte ho urobiť všetku ťažkú prácu a venujte sa hraniu. Okrem piatich efektových slučiek môžete využiť aj dva výstupné ovládacie konektory (TRS) a jeden vstupný Control/Expression konektor. Pre dokonalé ovládanie a integráciu s efektmi na báze MIDI môžete využiť MIDI konektivitu. Vďaka všetkým týmto možnostiam je ES-5 ešte užitočnejší a využijete ho ako ovládacie centrum vašej zvukovej kreativity. Samozrejme, všetky tieto ovládacie nastavenia môžete tiež uložiť v rámci systému ES-5.

Ochrana čistoty vášho zvuku

Okrem úžasných schopností a konektivity je ES-5 jednotkou aj v oblasti zvukovej kvality. Je vytvorený tak, aby žiadnym spôsobom neobmedzoval kvalitu zvuku a zachoval váš zvuk čistý a bez šumov. Tieto výsledky sme dosiahli vďaka starostlivo navrhnutým analógovým obvodom, ktoré sme vyladili so skúsenými expertmi v tíme BOSS. Ako čerešničku na torte čistoty zvuku ES-5 poskytuje aj vstupný a výstupný Buffer; môžete ich zapnúť/vypnúť nezávisle podľa vašich aktuálnych potrieb. Upozornenie: pri aktívnej funkcii Paralell Chain je výstupný buffer kombinovaný so vstavaným mixerom.

Profesionálny dizajn a odolnosť

Systém ES-5 je viac ako len šikovne navrhnutý nástroj pre tvorbu úžasných zvukov. Je to tiež skvostný kus nástroja, ktorý sa bude dobre vynímať vo vašom pedalboarde. Trvanlivé a odolné mechanické vyhotovenie v cestovnom dizajne - ES-5 kombinuje veľké technické inovácie s malými a užitočnými výdobytkami. Pamäťová kapacita pre 200 Patchov, veľký displej s dobre čitateľným zobrazením názvu, robustné a poslušné ovládacie spínače - to je len ukážka funkcií, vďaka ktorým je tento Switcher nástrojom profesionálov.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky