Kategórie:

Boss GP 10 S

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: 413171C32
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Gitarový procesor, 99 patchov, Simulácie: 12 elektrických gitár, 9 akustických gitár, 3 basgitary, 3 gitarové syntetizátory, 5 Poly FX, rôzne možnosti ladenia, simulácia 12 strunovej gitary, Efekty: 30 zosilňovačov, 16x FX, 21x Distortion, 6x Wah, 3x Chorus, 10x Delay, 7x Reverb, EQ, 4x pedal switch, 1x expression pedál, LCD displej, Napájanie: 13-pin DIN, 1/4" jack In/Out, 2x 1/4" Out jack, Aux In, 1/4" TRS, USB, slúchadlový výstup, Rozmery: 251mm x 207mm x 71mm, Hmotnosť: 1,9kg.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 399 EUR
 

Nový GP-10 k vám prináša množstvo úžasných zvukov a ladení, všetko v jednom kompaktnom zariadení, ktoré sa ľahko používa a nestojí celý majetok. Ak už máte na gitare nainštalovaný GK snímač, s GP-10 môžete hrať na všetky typy klasických akustických a elektrických gitár, basgitár a dokonca aj analógových syntetizátorov (napr. legendárny Roland GR-300). A to nie je koniec. Máte hneď poruke rôzne ladenia, napr. populárne otvorené ladenia, 12-strunovú gitary a podladenia. Všestranný GP-10 zároveň funguje aj ako pokročilý multi-efektový procesor, ktorý môžete používať s modelovanými zvukmi aj s pôvodným zvukom vašej gitary – máte na výber celú paletu COSM zosilňovačov a efektov do štúdia aj na pódium. USB konektivita umožňuje zaznamenať zvuk GP-10 priamo do vášho DAW programu. A dokonca... s funkciou guitar-to-MIDI môžete hrať zvuky softwarových syntetizátorov vášho počítača priamo na vašej gitare!

GP-10 od spoločnosti Boss je užívateľsky prístupný gitarový procesor, ktorý je vďaka svojej bohatej výbave veľmi užitočným pomocníkom pre akéhokoľvek gitaristu. Okrem 99 patchov obsahuje množstvo simulácií gitarových zvukov, ako napríklad 12 elektrických gitár, 9 akustických gitár, 3 basgitary, 3 gitarové syntetizátory, 5 Poly FX, alebo simuláciu 12 strunovej gitary. Jeho ďalšou prednosťou je možnosť využiť niekoľko druhov ladenia ako napríklad Open D, E, G, A, Drop D to A, D-Modal, alebo Nashville. Ku vytváraniu originálneho zvuku vám samozrejme dopomôžu zabudované simulácie 30 zosilňovačov, 16 FX efektov, 21 distortionov, 6 typov Wah efektu, ďalej 3x Chorus, 10x Delay, 7x Reverb, alebo jeden typ ekvalizéru. Súčasťou procesora sú 4 pedal switch, jeden expression pedal a LCD displej. GP-10 je vybavený 13-kolíkovým DIN konektorom, 1/4" In/Out jack konektorom, dvoma 1/4" Out jack konektormi, Aux In konektorom, 1/4" TRS konektorom, USB vstupom a slúchadlovým výstupom.

  • Okamžitý prístup k podladeniam, otvoreným ladeniam, 12-strunovým ladeniam a vlastné nastavenia ladenia
  • Modelovanie nástrojov prostredníctvom technológie COSM – zvuky elektrických, akustických a basových gitár, plus sitar, banjo, bezpražcová gitara a ďalšie
  • Gitarový syntetizátor umožňuje hrať v reálnom čase zvuky analógových gitarových syntetizátorov
  • Vytvorte úplne nové zvuky zmiešaním modelovaných a reálnych zvukov
  • COSM zosilňovače a multiefekty z GT-100
  • 13-pin vstup pre gitary vybavené snímačom GK-3 alebo iným kompatibilným snímačom
  • Štandardný ?“ vstup pre gitaru umožňuje využívanie zosilňovačov a efektov s ľubovoľnou gitarou
  • USB Audio/MIDI prevodník umožňuje multi-kanálové nahrávanie zvuku (vrátane výstupov jednotlivých strún) a guitar-to-MIDI konverziu s GK snímačom
  • BOSS TONE STUDIO editačný/archivačný program pre Mac/Windows a ďalšie Patche dostupné na portáli bosstonecentral.com
  • dostupný so snímačom GK-3 aj samostatne
  • hrajte na GP-10 a ďalšie GK zariadenie s využitím paralelného kábla GKP-2 (doplnkové príslušenstvo)


 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky