Kategórie:

BOSS GT 100 Amp Effects Processor

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: GT100
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Vystavený kus, bez krabice.

Nainštalovaný je najnovší firmware.

GT-100 Amp Effects Processor - dlho očakávaný nasledovník populárneho modelu GT-10 je tu. Predstavujeme vám GT-100, novú vlajkovú loď efektových procesorov BOSS. Tento procesor novej generácie oživuje tradičné vintage zosilňovače a zároveň prináša nové COSM zvuky. Vylepšili sme používateľské prostredie, ktoré je teraz vybavené duálnym LCD systémom. Zmeny neobišli ani sekciu EZ TONE, v ktorej pribudli nové funkcie AMP CUSTOMIZE a OD/DS CUSTOMIZE. GT-100 je výkonný procesor s výhľadom do minulosti aj budúcnosti a s konštrukciou, ktorej nevadí každodenné cestovanie.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 435 EUR
 

O krok ďalej v COSM® zosilňovačoch: Viac ako vintage

GT-100 s novým COSM procesorom je o krok ďalej a prináša nové tvorivé a expresívne možnosti. Vďaka precíznemu a vernému modelovaniu zvuku a správania vintage zosilňovačov GT-100 umožňuje nie len napodobniť ich zvuk na nerozoznanie, ale aj zájsť ďalej za hranice týchto zariadení. S funkciou AMP CUSTOMIZE môžete prekročiť reálne hranice klasických zosilňovačov a vytvoriť nové nepoznané zvuky.

Jednoduché a intuitívne ovládanie
Na ovládacom paneli GT-100 nájdete dva LCD displeje a 8 ovládačov, ktoré poskytujú rýchly a prístup k ovládaniu. Nie je potrebné vchádzať do menu, každá funkcia je ihneď dostupná. Zlepšili sme aj funkcie pre upravenie zvuku. Všetky Patche, zosilňovače a skreslenia si môžete vytvoriť nanovo, alebo upraviť existujúce nastavenia pomocou praktického grafického nastavenia TONE GRID.

Nové zvukové možnosti s pedálom ACCEL
Pedál ACCEL prináša nové vyjadrovacie možnosti - umožňuje súčasné ovládanie viacerých parametrov, ako aj efektov meniacich sa v priebehu času (napr. FEEDBACKER, S-BEND, TWIST, atď.). Experimentujte s kreatívnymi kombináciami parametrov a upravte ich v reálnom čase pomocou pedálu.

Nová funkcia A/B Channe Divide
Ďalšou významnou novinkou na palube GT-100 je všetranná funkcia A/B Channel Divide. K jendnotlivým kanálom môžete priradiť rôzne zosilňovače alebo efekty a rozdeliť signál do kanálov podľa dynamiky alebo frekvenčných vlastností. Takto môžete značne rozšíriť zvukové možnosti a vytvoriť hladké aj divoké kombinácie. Príklad: k stredným a vyšším tónom si vytvorte príjemný a hladký lead zvuk a na basové noty zaveste silný a úderný efekt.

• Pokročilý systém COSM s modelovaním vintage zosilňovačov aj dosiaľ neslýchaných zvukov
• Dvojitý LCD displej poskytuje intuitívne ovládanie a priamy prístup k všetkým parametrom
• Vylepšená funkcia EZ TONE s novým grafickým prvkom TONE GRID na tvorbu nových zvukov; funkcie AMP CUSTOMIZE a OD/DS CUSTOMIZE umožňujú ľahko vytvoriť a upraviť modely pôvodných zosilňovačov a skreslení
• Nový pedál ACCEL umožňuje ovládanie viacerých parametrov súčasne





 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky