Kategórie:

Casio PX 5S

Akcia Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: CASIO
Katalógové číslo: 25007321
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


88 kláves s trojstupňovou dynamikou, 4 potenciometre, 6 sliderov a modulačné koliesko, vstavaný sekvencer, vstavané efekty - Reverb, Chorus, Delay, String a Damper Resonance, 4 simultánne efekty (EQ, kompresor, limiter, enhacer, phaser, distortion, chorus, flanger, tremolo, auto pan, rotary, lfo wah atd.), 256 hl. polyf. USB.

 
 ks
Doporučená cena s DPH: 1 139 EUR
Ušetríte 17 %
Vaša cena s DPH: 949 EUR
 

Digitálne piano s možnosťami, ktoré zaujmú všetkých klávesistov a klaviristov, ktorí vyžadujú výkon, praktičnosť a prehľadnosť v jednom. PX5S je piano vybavené všetkým, na čo si moderný hráč len spomenie. K dispozícii je plná klaviatúra s 88 klávesmi a trojstupňovou dynamikou, vstavané efekty a rada veľmi kvalitných zvukov. Toto piano však vyniká celou radou ďalších ovládacích prvkov, ktoré z neho robia seriózny a výkonný nástroj pre profesionálov. Vstavaný sekvencér umožňuje stavať patterny a ku každému zvuku je možné priradiť až 4 efekty naraz. Okrem toho tu nájdete simuláciu rôznych aparátov a reproboxov pre autentický zvuk elektrického piana, či veľmi realistické zvuky organu s možnosťou plnej editácie. PX5S je nástroj pre moderného a náročného hráča.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky