Kategórie:

Darčeková poukážka v hodnote 50 €

na_sklade.gif Poštovné zadarmo
Darčeková poukážka v hodnote 50 €

Výrobca: BIGMUSIC
Katalógové číslo: BM-DP50
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 2

Kúpou DARČEKOVEJ POUKÁŽKY od BIG MUSIC sa vyhnete kúpe nevhodného darčeka.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 50 EUR
 

Použitie darčekovej poukážky BIG MUSIC:

1. Poukážku je možné zakúpiť osobne v predajni BIG MUSIC alebo na www.bigmusic.sk

2. Poukážka sa vystavuje na konkrétne meno a adresu, preto pri jej kúpe vypíšte do nákupného formulára v časti "POZNÁMKA" (pred záverečným potvrdením nákupu) presné meno a adresu obdarovaného. Napríklad: "Poukážku vystavte na pána: Peter OBDAROVANÝ, Hudobná 99, 00 000 Darčekovo".
Údaje sa použijú pri nákupe na overenie oprávnenosti zákazníka na použitie darčekovej poukážky. Tieto údaje budú použité iba pre vnútornú potrebu systému a spoločnosť ADVERTIS, s.r.o. - BIG MUSIC ručí za to, že nebudú zneužité na iné účely, či poskytnuté tretím osobám.

3. Spôsob platby za poukážku (dobierka, prevod na účet) a spôsob jej dopravy (dobierka, balík), si zákazník vyberie pri jej nákupe.

4. Výmena tovaru za poukážku je možná pri osobnom nákupe v predajni BIG MUSIC ako aj pri online nákupe na www.bigmusic.sk. Pri online nákupe je nutné uviesť do nákupného formulára v časti (pred záverečným potvrdením nákupu) "POZNÁMKA" jedinečný kód uvedený na Vašej poukážke. Jeho porovnanie s údajmi kupujúceho tak isto uvedených vo formulári (tie isté ako sú uvedené na darčekovej poukážke) sú nutné pre identifikáciu darčekovej poukážky.

Podmienky použitia darčekovej poukážky BIG MUSIC.

1. Darčekovú poukážku je možné použiť jednorazovo.

2. Ak je hodnota zakúpeného tovaru nižšia ako hodnota darčekovej poukážky, rozdiel v hodnote sa nevracia.

3. Ak je hodnota zakúpeného tovaru vyššia ako hodnota darčekovej poukážky, rozdiel v hodnote zákazník doplatí v hotovosti v predajni resp. kuriérovi pri prevzatí tovaru.

4. Darčekovú poukážku je možné použiť na zaplatenie akéhokoľvek tovaru v predajni BIG MUSIC alebo v online obchode na adrese www.bigmusic.sk

5. Platnosť darčekovej poukážky je uvedená na jej prednej strane. Poukážka je platná 12 mesiacov od jej vystavenia.

6. Darčekové poukážky nie je možné vymieňať za hotovosť.

7. Falšovanie, kopírovanie a pozmeňovanie darčekovej poukážky je prísne zakázané. V prípade porušenia tohto zákazu je možné trestné stíhanie.

8. V prípade kopírovania/skenovania, darčeková poukážka zmení farbu povrchu. V takomto prípade darčeková poukážka okamžite stráca platnosť. Jej hodnota nebude preplatená ani inak kompenzovaná.

 

Alternatívna ponuka

Kat.číslo Názov s DPH
BM-DP20 Darčeková poukážka v hodnote 20 € 20 EUR
BM-DP100 Darčeková poukážka v hodnote 100 € 100 EUR
BM-DP200 Darčeková poukážka v hodnote 200 € 200 EUR

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky