Kategórie:

Dowina DCE 999 S Limited Edition

Poštovné zadarmo

Výrobca: DOWINA
Katalógové číslo: DCE999S
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

Elektroakustická gitara, Typ tela: Dreadnought s výrezom, Vrchná doska: masívny smrek, Zadná doska, Luby: palisander, Krk: mahagón, Hmatník: palisander, Šírka základného pražca 1,77“ (45mm), Počet pražcov: 20, Kobylka: palisander, Elektronika: Fishman Presys, Ladiaca mechanika: Dowina chrome, Povrchová úprava: Open Pores
 
 ks
Vaša cena s DPH: 575 EUR
 

DCE 999 S je elektroakustická gitara z limitovanej edície s typom tela Dreadnought s výrezom od slovenskej spoločnosti Dowina. Je to univerzálny nástroj vhodný pre prakticky akéhokoľvek začínajúceho, alebo pokročilého gitaristu. Ak máte radi pop, folk, country, či iné žánre, robustný a sýty zvuk gitary určite ulahodí vášmu uchu.

Vrchná doska nástroja je vyrobená z masívneho dolomitského smreku a zadná doska a luby z palisandru. Vďaka tejto kombinácií gitara disponuje kvalitným, vyrovnaným zvukom a príjemnou hrateľnosťou. Mahagónový krk je osadený rovnako palisandrovým hmatníkom s 20 pražcami. Šírka základného pražca, zhotoveného z kosti, je 1,77“ (45mm).

Z kosti je vyrobený aj strunník nástroja. Kobylka je rovnako ako hmatník z palisandru. O prenos zvuku sa stará elektronika Fishman Presys. Hardware obsahuje ladiacu mechaniku Dowina chrome. Gitara je vyhotovená s povrchovou úpravou Open Pores.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky