Kategórie:

Hartke HA 3500

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: HARTKE
Katalógové číslo: HA3500C
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Basový zosilňovač, výkon: 350 W @ 4Ohm, 2 predzosilňovače: lampový / tranzistorový, 2 vstupy s rôznou citlivosťou, otočné potenciometre pre basy a výšky, 10-pásmový grafický EQ, nastaviteľný kompresor, symetrický XLR linkový výstup s funkciou Pre / Post, efektová slučka , ochranný obvod s relé na výstupe, funkcia "odzemnenia" pre redukciu brumu.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 519 EUR
 

Hartke HA3500 je basgitarový zosilňovač s lampou v predzosilňovači, ktorý je určený ako do skúšobne tak stredne veľké pódia. Vyniká pomerom cena / výkon. Maximálny výkon tohto modelu je 350 W pri 4 Ohmovho zaťažení.

Ovládanie a funkcie:
Kombo disponuje dvomi vstupmi zvlášť pre aktívne a pasívne nástroje. Nasledujú dva potenciometre A / B v sekcii Preamp. Tými možno zvoliť úroveň signálu, ktorý pôjde cez tranzistorový a lampový predzosilňovač. Je to veľmi univerzálne riešenie, ktoré umožňuje dodať zvuku trochu vintage nádychu pomocou lampy, či zostať pri čisto modernom tranzistorovom zvuku. Kombo disponuje integrovaným kompresorom. V nulovej pozícii nie je kompresia použitá, pri otáčaní potenciometra sa potom zvyšuje kompresný pomer od 2:1 do nekonečna a automaticky upravovaná hranica, od ktorej dochádza ku kompresií signálu (Treshold). LED dióda signalizuje aktivitu kompresora. Pri zhasnutej ku kompresii nedochádza, pri blikaní zelenej je signál skomprimovaný nastaveným kompresným pomerom, pri blikaní červenej potom kompresný pomer dosahuje v špičkách nekonečna a pri kontinuálnom svietení červenej už je signál limitovaný. Ekvalizácia je tu v podobe rozsiahleho vypínatelného 10 pásmového grafického ekvalizéra, ktorý umožňuje zvýrazniť či potlačiť o 15 dB nasledujúce frekvencie: 30, 64, 125, 250, 500, 1000, 2000, 3000, 5000, 8000 Hz. Tento je ešte doplnený o dva ovládače Contour. Prvý s názvom Low Pass ovplyvňuje širšie pásmo basov okolo 100 Hz o + - 18 dB, High Pass naopak výškové frekvencia okolo 10 kHz. Nechýba ovládač celkovej hlasitosti Master Volume.

Možnosti pripojenia:
Na zadnej strane nájdeme dva jack výstupy do reproboxov. Impedancia zapojených reproduktorov nesmie byť nižšia ako 4 Ohmy. Ďalej tu nájdeme efektovou slučku s JACK konektormi Effect Send a Return. Tiež je možné ovplyvniť pomer medzi signálom z efektové slučky a čistým signálom z nástroja pomocou potenciometra Balance. Tento model disponuje už aj XLR linkovým výstupom s možnosťou voľby signálu pred alebo po korekciách (Pre / Post) a možnosťou odzemnění (Ground Lift).

Hartke HA 3500 je pomerne výkonný zosilňovač, ktorému navyše nechýba nič zásadné. Naopak široké možnosti nastavenia zvuku vďaka grafickému evkalizéru a dva rôzne predzosilňovače z neho robia univerzálny zosilňovač za veľmi príjemnú cenu.

Vlastnosti:

  • Výkon: 350W @ 4 Ohm, 250W @ 8 Ohm
  • Predzosilňovač: Lampový / Tranzistorové
  • Ekvalizácia: 10 pásmový grafický ekvalizér, contour: basy, výšky
  • Výstup do reproboxov: 2 x jack
  • Kompresor
  • XLR Line Out
  • Paralelné efektová slučka (Balance, Ground Lift)

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky