Kategórie:

JAY TURSER JT-220D-CS-A-U

Poštovné zadarmo

Výrobca: JAY TURSER
Katalógové číslo: HN186074
Záruka (mesiacov): 24

Elektrická gitara, typ: Les Paul, telo: masívny mahagón s javorovým topom, krk: mahagón, lepený, hmatník: palisander, menzúra: 628 mm, profil krku: C, počet pražcov: 22, snímače: Humbucker – Humbucker,, prepínač: 3-polohový, ovládanie: 2× Volume, 2× Tone, nultý pražec: plastový, kobylka: pevná, tune-o-matic, stopbar, mechaniky: DieCast , Farba: Cherry Sunburst
 
 

JAY TURSER JT-220D
Modelový rad JT-200D je radom, ktorý združuje elektrické gitary typu Les Paul. Tieto nástroje ponúkajú vzhľadom na cenu neobvykle kvalitné materiály, precízne spracovanie a dobrý zvuk. Sú tak ideálnou voľbou nielen na začiatok.

Telo a krk
Celé telo tejto gitary je vyrobené z masívneho mahagónu s javorovým topom. Krk, ktorý je k telu prilepený, je mahagónový. Na hmatník je použitý palisander a nájdete na ňom 22 pražcov. Menzúra nástroja je štandardných 628 mm, profil krku zodpovedá typu „C“. Polohy sú označené typicky obdĺžnikmi.

Snímače a elektronika
Nástroj je osadený dvoma snímačmi, a to v konfigurácii humbucker - humbucker. Zvuk je teda vskutku klasický a hodí sa na akúkoľvek podobu bluesovej, rockovej či popovej hudby. Medzi snímačmi sa prepína 3-polohovým switchom, zvuk je možné ovplyvňovať klasicky pomocou potenciometrov hlasitosti a dvoch tónových clôn, ktoré sú zvlášť pre každý snímač.

Hardvér
Struny sú na jednej strane prichytené v ladiacich mechanikách typu DieCast, na druhej strane v stopbare za pevnou kobylkou typu tune-o-matic. Stabilita ladenia a dobrý sustain sú tak zaručené. Nultý pražec je plastový. Hardvér je v chrómovanom vyhotovení.

Jay Turser JT-220D je veľmi dobre vybavený nástroj, ktorého kvalitné spracovanie a perfektný zvuk si vás určite získajú. Táto elektrická gitara isto poteší nejedného gitaristu.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky