Kategórie:

KHDK Dark Blood

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: KHDK
Katalógové číslo: 313942
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Najbrutálnejší pedál od firmy KHDK, poskytuje agresívne, nemilosrdné skreslenie lampového zosilňovača. Bohaté možnosti artikulácie predurčujú Dark Blood na použitie s čistým zvukom zosilňovača ako zdroj skresleného zvuku a je ideálny ako prenosný aparát a záloha lampového zosilňovača.Vďaka silnému skresleniu a agresívnej, nekompromisnej dynamike, je tu konečne pedál pre nadšencov high-gainu, ako stvorený pre dlaňou zatlmené riffy a ohnivé sóla.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 274,80 EUR
 

DARK BLOOD

Dark Blood je vďaka agresívnemu a nemilosrdnému skresleniu, aké poznáme pri zosilňovačoch, tým „najzúrivejším“ skresľovačom od KHDK. Pedál vyvinutý v úzkej spolupráci s Kirkom Hammettom prináša sýty mohutný zvuk a vďaka extra porcii high gain zvýrazňuje stredný rozsah.


Dark Blood sa najlepšie hodí k čisto nastavenému zosilňovaču, no pedál predstavuje ideálny cestovný rig či backup k zosilňovaču na turné. Vďaka rezervám pre vysoký gain a agresívnej, nekompromisnej dynamike je tento efektový pedál absolútnou nutnosťou pre všetkých fetišistov gainu a takisto sa hodí pre rozbehnuté rytmické časti i ostré high-gainové sóla.


TECHNOLÓGIA

Základom Dark Blood je pôvodný dizajn spínania od KHDK a ide o spojenie klasických tranzistorov a technológie MOS-FET. Ako je pri metalových skresľovačoch typické, na vstupe spínania bol integrovaný treble-booster, aby zvuku Dark Blood prepožičal maximálnu razanciu.


Všetky efektové pedále KHDK sú vyrobené v USA podľa najvyšších štandardov.


PARAMETRE DARK BLOOD

DOOM reguluje podiel basov pred skreslením a zaisťuje hrmotný základný zvuk. Dráha regulátora ide od impozantného basu až po dlhý sustain pre plynulé sóla.


GATE minimalizuje podiel šumu vo zvuku a funguje s maximálnou presnosťou.


GAIN reguluje stupeň zosilnenia spínania. Navzdory vysokým rezervám gainu dodávajú nízke nastavenia veľmi nárazovo dynamický zvuk s citlivým prejavom.


Regulátor TREBLE je vyhotovený ako pasívny filter dolného pásma a funguje veľmi hudobne. Výšky reže vďaka širokému frekvenčnému rozsahu. Po otočení regulátora v smere hodinových ručičiek signál znie drsne a agresívne a je schopný sa dobre prejaviť bez toho, aby znel príliš ostro.

Po otočení proti smeru hodinových ručičiek dôjde k obmedzeniu výšok, aby zvuk znel hrejivejšie a mäkšie, no nie tupo.


VOLUME reguluje prirodzene silu výstupnej hlasitosti efektových pedálov. Lenže pozor: Pri vyšších nastaveniach dodáva Dark Blood výnimočne masívny výstupný výkon. Tento efektový pedál je skutočne HLASITÝ!


LO/HI spolupracuje bezprostredne s regulátorom gainu a ponúka dve nastavenia. Zatiaľ čo LO je predurčené pre rytmickú hru, HI zaistí vyššie nasýtenie, kompresiu a tým vyšší sustain.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky