Kategórie:

Korg LP-380 RW

Poštovné zadarmo

Výrobca: KORG
Katalógové číslo: KRLP380RW
Záruka (mesiacov): 24

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Klaviatúra typu RH3 (Real Weighted Hammer Action 3) Vyvážená kladivková klaviatúra typu RH3.

Digitálne piano, 88 kláves, 120 tónová polyfónia, reproduktory s výkonom 2x 22 Watt, tri stupne dynamiky: Light, Normal a Heavy, funkcia Transpose a Fine tuning, 30 zvukov, vstavané efekty ako: Brillance, Reverb, Chorus, AC adaptér súčasťou balenia, stojan v balení, farebné prevedenie Rosewood grain.

 
 


Autentický zvuk klavírneho krídla vo vašom domove
LP-380 ponúka brilantný zvuk piana, zabalený vo veľmi kompaktnom nástroji. Ultra tenká konštrukcia piana naviac vyzerá skvele, či už je klaviatúra otvorená alebo schovaná pod krytom. Bohato dimenzovaný ozvučný systém poskytuje krištáľový zvuk, zatiaľ čo klaviatúra RH3, prevzatá zo špičkových modelov Korg , zaručí vždy dokonalý zážitok z hry.



Štýlový design
LP-380 je digitálne piano, navrhnuté tak, aby zapadlo do každého interiéru. Navyše jeho "hĺbka" je len 26 cm, takže naozaj nezaberie veľa miesta. Nástroj je vybavený aj krytom klaviatúry, ktorý zabezpečí jej ochranu v čase, keď na piano nehráte. Hoci je dizajn nástroja veľmi tenký, nemusíte sa obávať o jeho stabilitu, ktorá je veľmi dobrá. Skvelý zážitok z hry potom ďalej zabezpečí aj klaviatúra RH3, tri pedále a bohato dimenzované reproduktory, poskytujúce bezchybný zvuk. Vybrať si ďalej môžete z dvoch farebných prevedení: čierna alebo biela.

Vyrobené so skúsenosťami v Japonsku
Prestížny digitálne piano LP-380, vybavené všeobecne veľmi oceňovanú klaviatúrou typu RH3, je vyrábané v japonskom meste Kyoto vysoko kvalifikovanými pracovníkmi firmy Korg, ktorí majú bohaté skúsenosti s produkciou radu ďalších špičkových digitálnych hudobných nástrojov. Naším cieľom pritom je vyrobiť také piano, ktoré plne uspokojí všetky potreby jeho budúcich užívateľov a bude im k plnej spokojnosti slúžiť dlhé roky.

Zvuky

Detailný zvuk piana, s ktorým je radosť hrať
Aby herný zážitok čo najvernejšie zodpovedal hre na tradičné akustické piano, sú tu k dispozícii štyri typy samplov, ktoré sa prepínajú automaticky v závislosti na dynamike vašej hry. Do všetkých detailov presne tak budú zachytené ako najjemnejšie dotyky klávesov, tak aj mocná crescendo. U zvukov Classic Piano a Grand Piano je navyše reprodukovaná aj rezonancie, vznikajúce pri zošliapnutí pedálu, takže výsledok je na nerozoznanie od originálu.

Autentické zvuky klasických elektrických pián
Ako producent hudobných nástrojov sa Korg tradične sústredil aj na výnimočnú kvalitu zvukov elektrických pián. Ich zvuk tak nereaguje iba na stlačenie klávesy, ale zachytáva aj jemný šum, vznikajúci pri pustení kláves. K dispozícii je šesť variantov, pokrývajúcich zvuky široko používané v popovej muzike 60. a 70. rokov, rovnako ako niektoré zvuky obľúbené v soulovej muzike.

30 veľmi kvalitných zvukov
K dispozícii je celkom tridsať kvalitných zvukov a to vrátane piana a elektrického piana. Nájdete tu ale aj režim Layer, umožňujúci kombinovať dva zvuky dohromady, alebo režim Partner, ktorým sa klaviatúra rozdelí do dvoch častí, na ktorých môžu dvaja hráči hrať súčasne to rovnaké. K tomu ďalej pripočítajte dva výstupy na slúchadlá, vďaka ktorým môžu na LP-380 trénovať súčasne dvaja hráči, aby rušili okolie. Na výber sú aj niektoré historické spôsoby ladenia.

Vlastnosti

Tri efekty
k úprave tónu môžete využiť tri efekty: brilliance pomôže nastaviť jasnosť tónu , reverb simuluje prirodzenú zvukovú odozvu (reverberaci) priestoru koncertné haly, a chorus dodáva zvuku priestorovosť.

Výkonný zosilňovač a sada reproduktorov
Zosilňovač (22W x 2) disponuje najvyšším výkonom v tejto triede, a verne reprodukuje prehrávané zvuky so všetkými ich aspektmi, vrátane krištáľových výšok, hutných spodkov a prirodzené rezonancie. Dva veľké (10 cm) reproduktory sú inštalované vo vnútri konštrukcie nástroja, ktorú tak môžu rozvibrovať a podporiť prirodzene znejúce basy. Umiestnenie reproduktorov pod klaviatúrou je senzačný aj v tom, že zvuk "prechádza" celým nástrojom a hra je tak zase o niečo bližšie skutočnému pianu.

Klaviatúra Real Weighted Hammer Action 3
Klaviatúra typu Real Weighted Hammer Action 3 (skrátene RH3) sa vyznačuje rovnakým herným pocitom ako klaviatúra tradičného koncertného krídla, so silnejšou odozvou v spodnej časti registra a postupným odľahčovaním smerom nahor. Vylepšená bola taktiež dynamika opakovaných úderov, takže aj rýchle pasáže sú na nerozoznanie od tradičného piana. K dispozícii je ďalej funkcia Key Touch Control, umožňujúce vybrať si u klaviatúry z troch možných nastavení herné dynamiky, ktorú si tak perfektne prispôsobíte práve vášmu štýlu hry.

Redukované rozmery a znížená hmotnosť
Pretože berieme do úvahy možné sťahovanie nástroje, znížila sa hmotnosť LP-380 o približne 5 kg oproti predchádzajúcemu modelu (LP-350). Ľahšie je vďaka tomu aj vlastné zostavenie a inštalácia nástroja.

LINE OUT výstup
Pomocou výstupu LINE OUT (stereo mini-jack) môžete nástroj prepojiť s vašim externým ozvučovacom systémom alebo rekordérom.

Metronóm
K dispozícii je taktiež vstavaný metronóm, u ktorého si môžete nastaviť napríklad potrebné tempo či hlasitosť.

Pedále
LP-380 je vybavený štandardným setom troch pedálov, tak ako tieto môžete nájsť u klasického koncertného krídla. Dva z pedálov pritom podporujú aj tzv Half - pedaling (tj rozlíšenie intenzity zošliapnutí). Pedále sú fixované k LP-380 v ideálnej pozícii, zaručujúce maximálnu hernú pohodu.

MIDI funkcie
LP-380 podporuje MIDI, teda celosvetovo unifikovaný štandard pre prenos dát medzi hudobnými nástrojmi a počítačmi. MIDI umožňuje vzájomnú kontrolu medzi týmito zariadeniami, a LP-380 tak môžete využiť napríklad ako viachlasý zvukový modul.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky