Kategórie:

Markbass MICROMARK 801

Akcia Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: MARKBASS
Katalógové číslo: MBC105012
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Pri vývoji všetkých aparátov Markbass sa dbá na to, aby išlo o aparáty čo najinovatívnejšie a boli skutočne tým, čo je na špičke pomysleného rebríčka basových aparatúr. Zaujímavé je, že v rámci filozofie tejto talianskej značky sa podarilo skĺbiť veľký, variabilný a kvalitný zvukový prejav s minimalizáciou veľkosti a hlavne váhy - to je nesporná výhoda nielen pre tých, ktorí potrebujú so svojou výbavou často cestovať.
 
 ks
Doporučená cena s DPH: 399 EUR
Ušetríte 7 %
Vaša cena s DPH: 371,10 EUR
 

V rámci zosilňovačov Markbass môžete nájsť ako tranzistorové, tak lampové modely, u koncových zosilňovačov sa nepoužíva len analógové prevedenie, ale aj digitálne, čo umožňuje vytvoriť naozaj širokú ponuku aparátov s veľmi zaujímavým zvukom, ktorý sa uplatní snáď všade. Pre dosiahnutie maximálnej kvality sa používa najlepšia elektronika, všetky väčšie súčiastky sú zasilikónované kvôli ochrane proti nechceným vibráciám, šasi zosilňovačov su z 2 mm hrubého hliníkového plechu, kabinety komba sú zo spoľahlivej viacvrstvovej topoľovej preglejky. V kombách sa používajú výhradne neodymové magnety, ktoré majú skvelé technické parametre a zároveň veľmi nízku váhu. Jednoducho povedané - kvalita, kam sa pozriete.

MARKBASS MICROMARK 801
Tento aparát rúca všetky predstavy o tom, že malé a ľahké veci nemôžu jednoducho hrať kvalitne. Kto vyskúša, pochopí, že tento drobček je ideálnym spoločníkom nielen na domáce cvičenie, ktorý disponuje naozaj veľkým a hlavne kvalitným zvukom. Malý, ale šikovný - to je Micromark

Micromark disponuje výkonom 60W, ktorý je pretavený vo zvukovej vlne v 8 palcové neodymové reproduktory od firmy B & C, ktorého impedancia zodpovedá 8 ohmov. Ak by bolo treba, je možné pripojiť satelitné tweeter, ktorý ale nie je súčasťou a je nutné ho dokúpiť.

Ovládanie tohto aparátu je v pravde minimalistické - iba dva potenciometre, a to Volume pre nastavenie hlasitosti a VPF (Variable Pre-shape Filter), ktorý pridáva basy okolo 35 Hz a výšky okolo 10 kHz, zároveň uberá stredy na frekvencii 380 Hz, zvuk je teda modernejším, "rockovejším" - nemusí sa to zdať, ale toto naozaj stačí pre vytvorenie kvalitného zvuku. Na hornom ovládacom paneli potom ešte nájdete vstup pre kábel z Vášho nástroje, vstup AUX pre pripojenie externých zariadení, ako sú CD alebo MP3 prehrávače, a výstup pre slúchadlá.

Na zadnom paneli sa potom nachádza vypínač interného reproduktora, symetrický XLR linkový výstup s Ground-Lift a konektor pre pripojenie externého tweetera.

Ak by ste sa bližšie pozreli na technické informácie, zistili by ste, že frekvenčné spektrum pokryté interným reproduktorom je 60 - 8 000 Hz, v prípade zapojenia tweetera sa do neho odvedú frekvencie medzi 60 a 20 000 Hz, aparát váži 5,2 kilogramu a jeho rozmery sú 26,8 x 26,8 x 26,2 cm

Markbass Micromark je teda zaujímavým aparátom vhodným nielen na domáce cvičenie, ktorý sa rozhodne zvukovo nestráca a ponúka to najlepšie, čo možno z podobného komba vytiahnuť. Micromark sa nezdá - ale naozaj toho zvládne veľa.

Technické informácie

  • tranzistorové basgitarové kombo
  • výkon: 60 W
  • reproduktor: 8 "B & C, neodymový magnet
  • impedancia reproduktora: 8 Ohm
  • ovládanie: Volume, VPF
  • vstup na externé zariadenia
  • slúchadlový výstup
  • XLR line-out s Ground-Lift
  • konektor pre externé tweeter (nutné dokúpiť)
  • frekvenčný rozsah: 60 - 8 000 Hz
  • rozmery: 26,8 x 26,8 x 26,2 cm
  • hmotnosť: 5,2 kg

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky