Kategórie:

Mesa Boogie Subway D-800

Akcia Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: MESA BOOGIE
Katalógové číslo: MB-6.D800X
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Subway 800 je tranzistorový basgitarový zosilňovač, ktorý sa svojou kombináciou kompaktných rozmerov a vysokého výkonu radí medzi najpokrokovejšie produkty svojej kategórie.
 
 ks
Doporučená cena s DPH: 1 093 EUR
Ušetríte 4 %
Vaša cena s DPH: 1 055 EUR
 

Jeho srdcom je zosilňovač s výkonom 800 Wattov pri štyroch či dvoch Ohmoch, či prípadne 400 Wattov pri 8 Ohmoch. Faktom je, že 800 Wattov výkonu znie na basgitarový zosilňovač pomerne štandardne, čo je však rozhodne nezvyklé, je skutočnosť, že tento výkon sa podarilo vtesnať do šasi s hmotnosťou 2,5 kg, pri výške 7,5 cm a šírke 25 cm. To znamená, že Subway 800 po hraní jednoducho schováte do vrecka obalu na basgitaru a máte upratané.

Na prednom paneli tohto zosilňovača nájdeme konektor pre vstup, switche pre Mute, Active / Passive a Deep. Práve prepínač Deep je od Mesa veľký krok v ústrety požiadavkám hráčov, ktorí si žiadali plnšie hĺbky. Ďalej tu nájdeme sedem potenciometrov. Štyri z nich sú v štvorpásmovom ekvalizéri, ďalej je tu potenciometer pre vstupnú hladinu zvuku, Master a Voicing. Potenciometer Voicing dostal za úlohu zvýšiť alebo znížiť jendotlivé aspekty zvuku, čiže vďaka nemu nie je problém dosiahnuť veľmi plochý, až kovový zvuk, alebo veľmi šťavnatý a plný tón.

Zadný panel ponúka štandardné osadenie: dva repro výstupy, prepínač impedancie, slúchadlový výstup, AUX IN a tri prepínače pre XLR výstup - Source, Level a Pin 1.

Celkovo je u Mesa Subway 800 na malom priestore obrovská kopa výkonu a variability. Je to jednoznačne plnotučný zosilňovač v diétnom kalifornskom balení.

Technické údaje:
• Basgitarový tranzistorový zosilňovač
• Ochrana proti clippingu a prehriatiu
• Speakonový výstup

Vlastnosti

Výkon: 800 W
Impedancia: 8/4/2 Ohm
Ovládanie: Master, Bass, Low Mid, high Mid, Treble, Voicing, Input, Mute, Passive / Active, Deep
Počet kanálov: 1
Limiter: Áno
Kompresor: Nie
Efektový procesor: Nie
Výstup DI: Áno
Efektová slučka: Nie
Slúchadlový výstup: Áno
MP3 / linkový vstup: Áno
Hmotnosť: 2,5 kg

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky