Kategórie:

Roland AT 350C Music Atelier Organ

Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 411111132
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Elektronický organ, dvojmanuálový, 49 / 64 klávesov, polyfónia 128 tónov, 243 zvukov, 210 rytmov, funkcia Arranger, efekty Rotary Sound, RSS Reverb, Sustain, Vibrato, Glide, D Beam, Overdrive, grafický LCD displej 128 x 64.

Technológie SuperNATURAL a Virtual Tone Wheel poskytujú verný zvuk organu a iných nástrojov.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 3 809 EUR
 

Štýlový, pre cestovanie vhodný combo organ

Nový kombo organ ATELIER Combo AT-350C má pod kapotou to najlepšie zo zvukov a funkcií Roland: autentické „vintage“ organy s technológiou Virtual Tone Wheel, skvelé SuperNATURAL zvuky a dvojmanuálovú klaviatúru s množstvom expresívnych ovládačov. Harmonické tiahla umožňujú hranie na organ s tradičným spôsobom ovládania. Neviditeľný ovládač D Beam je ovládacím prvkom z budúcnosti. K interaktívnemu ovládaniu pridajte kompletné sprievodné stopy pre live show so vstavanou bankou hudobných štýlov. Po pripojení doplnkového pedálu môžete hrať nohami basové registre. Tento prelomový nástroj nastavuje nový štandard vo všestrannosti hrania a možnostiach hudobného vyjadrenia bez hraníc.

  • Štýlový design, jednoduchý transport
  • Výbava pre ovládanie v reálnom čase v nástroji pripravenom pre cestovánie na koncerty
  • Konfigurácia dvoch manuálov: 49 kláves horný, 64 kláves dolný
  • Harmonické tiahla pro horný, dolný, Solo aj basové registre
  • Zvuky s vyšším rozlíšením preslávenej technólogie SuperNATURAL Roland
  • D Beam ponúka jedinečný spôsob ovládania zvuku
  • Voliteľné príslušenstvo: KS-G8/KS-12 stojan pre nástroj, PK-7A 20-kláves pedál, PK-25A 25-kláves pedál

Jednoduchý transport

Napriek tomu je ATELIER Combo nabitý mimoriadnymi schopnosťami, je prispôsobený pre jednoduchý transport. Každý komponent vrátane dvojmanuálovej klaviatúry je možné uložiť do kufra auta bežnej veľkosti — sťahovacie auto nie je potrebné. Ak chcete mať istotu, Zadovážte si jednoducho prenosný, skladací stojan KS-G8 alebo KS-12 Roland. (nutné dokúpiť)

Harmonické tiahla

ATELIER Combo je hviezdou pódia vďaka svojim autentickým vintage organovým zvukom, podporenými slávnou technológiou Virtual Tone Wheel Roland. Vďaka fyzickým harmonickým tiahlam máte po ruke ovládanie horného, dolného manuálu, sólovej aj basovej klaviatúry. Zároveň tak môžete voľnou rukou dotvárať dynamiku profesionálneho organového predstavenia!

Základná výbava zvukov a štýlov

Okrem autentického vintage organu ATELIER Combo ponúka tiež veľké množstvo zvukov a doprovodných štýlov. Všetky hlavy sa otočia, akonáhle zahráte na neuveritelne výraznú SuperNATURAL trúbku, husle či flamenco gitaru, alebo úžasným zvukom koncertného krídla či akustickej gitary, ak máme spomenúť aspoň niektoré. Všetky tieto skvelé zvuky máte na dosah ruky ako sólové nástroje alebo ako komponenty interaktívných hudobných štýlov. Vyberte si z profesionálne naprogramovanej knižnice doprovodných štýlov, ktoré pokrývajú nejrôznějšie populárne žánre.

Skvelé doplnky

ATELIER Combo je k dispozíci v troch konfiguráciach pre rôzné štýly a hudebné žánry. Zakúpiť ich môžete buď ako samostatný nástroj bez pedálu s 20-klávesovým pedalboardom PK-7A, alebo s 25-klávesovým pedalboardem PK-25A (s integrovaným expression pedálom). Ak potrebujete výrazne zvýšiť hlasitosť, zapojte výstup do niektorého z osvedčených klávesových komb Roland, SA-1000 alebo série KC, potrebné dokúpiť.

Prehrávanie USB audio

Svoju kreativitu rozšírite tiež využitím USB funkcií ATELIER Combo. Sprevádzať vás môžu volne dostupné hudobné súbory, alebo MIDI a WAV súbory, ktoré si stiahnete z internetu. ATELIER Combo tiež umožňuje vašu hru uložiť ako audio data, z ktorých neskoršie vytvoríte CD!

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú v notárskej úschove od chvíle ich vytvorenia. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 

 
Roland AT-350C ATELIER ComboRoland AT-350C ATELIER Combo

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky