Kategórie:

Roland HPi 50e RW + Stojan KSC-66-RW

Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 414531132
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Predĺžená záruka 10 rokov.*
Digitálne piano, 88 kláves, klaviatúra PHA-4 Concert Keyboard, transpozícia klaviatúry, metóda generovania zvuku SuperNATURAL Piano, výukové programy, SMF rekordér, farebný LCD monitor, pedály (Damper Soft Sostenuto), integrovaný ozvučovací systém, farebné prevedenie Rosewood. Dodávané spolu so stojanom KSC-66-RW

* Pre uplatnenie predĺženej záruky je nevyhnutná registrácia produktu na stránke: http://www.rolandeasteurope.com

 
 ks
Vaša cena s DPH: 2 419 EUR
 

HPi-50e prináša najlepšie klavírne technológie Roland a obrovskú hodnotu v jednom atraktívnom, priestorovo úspornom nástroji. Úžasný zvuk klavíra je zdokonalený funkciou Dynamic Harmonic, integrovanou do zvukového modulu SuperNATURAL Piano. Nová, najlepšia klaviatúria PHA-4 Concert so simuláciou ebenu a slonoviny je krásna na pohľad a podmanivo príjemná na dotyk. Nájdete tu tiež novú funkciu Individual Note Voicing, ktorá umožňuje upravenie vlastností klavíra na úrovni jednotlivých nôt. Jedinečný efekt Headphones 3D vytvára autentické zvukové pole akustického klavíra pri hraní so slúchadlami.Jedinečná funkcia SW Digiscore zobrazuje digitálnu notovú partitúru skladieb a širokú škálu vzdelávacích cvičení a hier na veľkom, farebnom LCD monitore s vysokým rozlíšením, ktorý je vstavaný priamo do notového stojana.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky