Kategórie:

Roland JUNO-DS81

Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 416491E32
Záruka (mesiacov): 36

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


JEDNODUCHO KREATÍVNY

Syntetizátory Roland JUNO sa tešia obľube vďaka skvelému zvuku, jednoduchému používaniu a výnimočnej hodnote. JUNO-DS88 dvíha úroveň tejto ikonickej série ešte vyššie a pridáva množstvo užitočných vylepšení, no zachováva si pritom jednoduchosť a praktickosť. JUNO-DS88 je vybavený 88-klávesovou klaviatúrou s kladivkovou mechanikou. Môžete ho ľahko ovládať a tvoriť vašu hudbu kdekoľvek budete chcieť.

 
 

• Koncertný a nástroj s profesionálnymi zvukmi, rozšírenými produkčnými funkciami a napájaním na batérie
• 88-klávesová klaviatúra Ivory Feel-G Keyboard má kladivkovú mechaniku s vyváženým klavírnym charakterom, no nástroj je zároveň ľahký a dobre sa prenáša
• Obsahuje všetky zvuky z populárneho modelu JUNO-Di, plus aktualizovanú zvuky akustických a elektrických klavírov, organov a ďalších základných zvukov
• Rozširujúci WAVE slot, do ktorého môžete bezplatne stiahnuť a nainštalovať zvuky zo stránky Roland AXIAL
• Funkcia Sample Import umožňuje hranie vašich WAV zvukov na klaviatúre nástroja
• Jednoduchá manipulácia a úpravy prostredníctvom praktických ovládačov
• Osem Padov pre spúšťanie samplov a audio súborov uložených v USB pamäti
• Vstup pre mikrofón a špecializované vokálne efekty Reverb, Vocoder a Auto Pitch
• Intuitívny osem stopový Patternový sekvencer s nepretržitým nahrávaním pre rýchle zaznamenanie nápadov
• USB audio/MIDI a režim DAW Control

Mobilný dizajn a koncertné zvuky
JUNO-DS88 je ideálny nástroj pre množstvo hudobníkov, od koncertujúcich profesionálov a víkendových hudobníkov po hudobných producentov a domácich nadšencov. Osvedčí sa aj pri hudobnom vzdelávaní a prostredí pre štúdium hudby. Ľahko sa prenáša a ešte ľahšie sa používa. Obsahuje úžasné Roland zvuky pre všetky žánre a štýly. Vďaka možnosti napájania batériami alebo adaptérom ho môžete používať kdekoľvek a kedykoľvek.

Piana, Organy a ďalšie nástroje najvyššej kvality
Pre väčšinu klávesákov sú základnými a nenahraditeľnými zvukmi práve akustický a elektrický klavír a organ. V novom JUNO-DS88 sme vylepšili zvuky klavírov, ich charakter a reakcie a ešte viac sme rozšírili výber organov. Okrem novej zvukovej banky DS Tone Bank tento nástroj obsahuje celý zvukový set (viac ako 1000 zvukov) z predchádzajúceho modelu JUNO-Di, naviac Patche z týchto nástrojov sú plne kompatibilné.

Vyvážená klaviatúra s klavírnym charakterom
JUNO-DS88 je vybavený 88-klávesovou klaviatúrou, po prvý krát v histórii série JUNO. Klaviatúra Roland Ivory Feel-G s vyváženou kladivkovou mechanikou je ideálnym prostriedkom pre vyjadrenie nových expresívnych zvukov klavíra, no zachováva si nízku hmotnosť, vďaka ktorej je nástroj ľahký a dobre prenosný. Preto je JUNO-DS88 výbornou voľbou pre profesionálnych hudobníkov ako aj študentov klavíra, ktorí hľadajú ľahko prenosný, všestranný a spoľahlivý nástroj.

Pokročilé úpravy a pohotové ovládanie
Jednou z najpopulárnejších vlastností série JUNO je okamžitý prístup k nastaveniam. Vďaka tomu môžete ihneď zvoliť fantastické zvuky. Ak však potrebujete podrobné nastavenia, JUNO-DS88 teraz ponúka ešte viac nastaviteľných parametrov ako predtým. Vďaka tomu môžete teraz upraviť Patche a nastavenia podrobnejšie a precíznejšie. Na hlavnom paneli sa nachádza súbor otočných a ťahových ovládačov pre tvorbu Patchov a nastavenie zvukov priamo pri hraní. Na zadnom paneli nájdete konektory pre pripojenie pedálov Hold a Expression.

Wave Expansion Slot pre pridanie nových zvukov
Ako doplnok k veľkolepej výbave továrenských zvukov JUNO-DS88 podporuje rozšírenie interných zvukov cez USB rozhranie. Na webovej stránke Roland AXIAL je pre vás pripravených viac ako 1000 EXP zvukov, vrátane špičkových akustických klavírov, nástrojov z celého sveta, štúdiových štandardov, perkusií, zvukových slučiek a ďalších zvukov. Ak tu nenájdete to, čo hľadáte, môžete si dokonca nahrať vlastné WAV zvuky a hrať ich prostredníctvom klaviatúry. JUNO-DS88 je od výroby vybavený zvukovým rozšírením EXP-06 Studio Collection, ktorý je nahraný v rozširovacom slote Wave Expansion.

Pady pre spúšťanie skladieb a samplov
Vďaka ôsmim Padom (Phrase Pad) na palube JUNO-DS88 môžete klaviatúru využiť na bežné hranie a prostredníctvom Padov spúšťať sample alebo hudobné súbory uložené v USB pamäti. Nahrajte do Padov čokoľvek potrebujete - jednoduché sample, vokály, zvukové efekty, slučky alebo kompletné hudobné stopy - a spúšťajte zvuky kedykoľvek jednoduchým stlačením.

Vstup pre mikrofón s efektmi Vocoder a Auto Pitch
Ak ste sólový umelec, či spevák alebo autor, padne vám vhod mikrofónový vstup na JUNO-DS88; máte ihneď k dispozícii skvelý vokálny zvuk bez potreby ďalšieho vybavenia, stačí mikrofón. Môžete využiť špecializovaný vokálny Reverb a s funkciou AutoPitch môžete vytvoriť "krokový" elektronický vokálny efekt, ktorý je teraz tak populárny. So vstavaným vokálnym efektom je tiež zábava. Môžete spievať do mikrofónu a ovládať výšku a charakter hlasu zvukmi hranými na klaviatúre.

Osem-stopový Patternový sekvencer
Keď máte nápad pre novú skladbu, môžete ho ľahko zaznamenať a rozpracovať s pomocou vstavaného Patternového sekvencera. Intuitívny nepretržitý režim nepreruší tok vašej kreativity a môžete s ním rýchlo vybudovať základ skladby a aranžovať rôzne zvuky. Sekvencer veľmi dobre poslúži aj ako rozšírenie vášho živého vystúpenia s pripravenou sprievodnou hudbou alebo vytvorením loopov priamo na pódiu.

Music Production Partner
JUNO-DS88 vás o svojich kvalitách presvedčí nie len na pódiu - je skvelý aj na počítačovú hudobnú produkciu. Integrovaný USB interface poskytuje solídne zázemie pre mobilné alebo štúdiové nahrávanie zvukových dát aj MIDI dát, vrátane zvukov z mikrofónového vstupu. Môžete dokonca využívať aj režim DAW Control a ovládať váš hudobný software prostredníctvom ovládacieho panelu JUNO-DS88.

 

Alternatívna ponuka

Kat.číslo Názov s DPH
416481E32 Roland JUNO-DS61 680 EUR

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky