Kategórie:

Roland TD-4KP

Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 414051D32
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

TD-4KP má malé rozmery a nový skladací rám, ktorý môžete bleskovo zložiť a ľahko prenášať - je to ideálny Kit pre hranie s častými presunmi alebo hranie v malých priestoroch. Overený zvukový modul TD-4 je vybavený množstvom príjemných živých zvukov, ktoré si môžete upraviť podľa vašich predstáv. Modul poskytuje aj základné cvičné funkcie pre rozvíjanie techniky hrania. Integrované Pady majú aj napriek jednoduchšej konštrukcii prirodzenú citlivosť a odozvu. TD-4KP je výborným V-Drums Kitom pre malé podujatia, skúšky, vyučovanie a domáce cvičenie v malých priestoroch.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 749 EUR
 

  • Uznávaná kvalita značky V-Drums v malom formáte
  • Inovatívny dizajn a praktická skladacia rampa
  • Zvukový modul TD-4 s množstvom zvukov, funkciami COACH a QUICK RECORD/PLAY
  • Osem Padov: Kopák, Malý bubon, 3x Tom; Hi-Hat (s ovládačom FD-8), Crash a Ride činely
  • Doplnkové príslušenstvo (nie je súčasťou balenia): špeciálny prepravný obal (CB-TDP), sieťovinový malý bubon (PDX-6/8), držiak pre Pad (MDH-12), balík príslšenstva (DAP-3X), rohož (séria TDM)

NOVÉ POTIAHNUTÉ GUMOVÉ PADY
Kit TD-4KP je vybavený Kopákom, Malým bubnom*, tromi Tom bubnami, Hi-Hat Padom, a dvomi 10" činelovými Padmi (Crash a Ride). Súčasťou je aj ovládací pedál FD-8 pre Hi-Hat. Potiahnuté gumové Pady na 7,5" bubnoch majú príjemnú, presnú odozvu a hrá sa na nich výborne.

*Pre hranie na ráfik a "cross-stick" techniku je potrebný doplnkový Pad PDX-6/8

ZVUKOVÝ MODUL TD-4
Overený zvukový modul TD-4 obsahuje množstvo zvukov bicích a perkusií pre vaše hranie. Zvuky môžete ľahko upraviť a vytvoriť si váš vlastný zvukový prejav. TD-4 obsahuje aj priestorové efekty, s ktorými vdýchnete zvuku živosť a dynamiku. So vstavanými cvičnými funkciami COACH a QUICK RECORD/PLAY môžete cvičiť a zdokonaľovať vaše schopnosti a zručnosti.

ŠPECIÁLNE PRENOSNÉ PÚZDRO A ĎALŠIE PRÍSLUŠENSTVO
Transportný obal CB-TDP je navrhnutý na mieru pre TD-4KP a pri prenášaní aj skladovaní ho spoľahlivo ochráni. Má popruh na ranemno a oddeliteľné vypchávky pre pedále Hi-Hatu/Kopáku a praktické vrecká pre ďalšie príslušenstvo.
Ak vám nestačí potiahnutý gumový malý bubon, môžete rozšíriť sadu - vymeniť malý bubon za doplnkový Pad PDX-6/8 (na doplnkovom úchyte MDH-12)a získať tak skutočne plnohodnotný malý bubon s dvojzónovým snímaním (obruč-blana).



Externé linky

Produktová brožúra TD-4KP(v anglickom jazyku)

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky