Kategórie:

Roland V PIANO Digital Piano

Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 403770132
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


V-Piano veľkým krokom prekračuje obmedzenia súčasných technológií vďaka svojmu revolučnému jadru "živého" klavíra, umožňujúcemu každej note reagovať a rozvinúť sa prirodzene, bez strát a a dokonale, bez ďalších potrebných samplov. Vo V-Piane neexistuje prepínanie dynamiky, takže poskytuje mäkké a prirodzené doznenie zvukov, ktoré musíte počuť, aby ste im uverili.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 5 499 EUR
 

V-Piano - zabudnite na všetky predstavy o tom, aké boli a sú digitálne klavíre. Tento nástroj mení všetko.

  • Revolučné „živé“ jadro klavíra, ktoré prekračuje bariéru digitálneho samplingu v nástrojoch
  • Fantastické klavíre – od grand-piano klasiky až po neslýchané futuristické hybridy
  • Všetky piána sú prispôsobiteľné
  • Klaviatúra PHA-III Ivory Feel s funkciou Escapement

Vytvorte si svoju zbierku snov

Vo V-Piano nájdete nielen krásne spracované presety vintage krídla, ale môžete si vytvoriť i svoju vlastnú zvukovú zbiekru snov. Môžete meniť tvrdosť virtuálnych kladiviek. Pustite sa do experimenotvania s exotickými konfiguráciami strún a ladenia. Oživte pod svojim prstami slávne koncerné krídla alebo hrajte na futuristické piano, ktoré dosiaľ nikto nepočul.

Nová klaviatúra PHA-III

Dokonca aj tí najnáročnejší klaviristi ocenia novú klaviatúru PHA-III Ivory Feel s technológiou Escapement, ktorou je vybavené nové V-Piano. Táto pokročíilá technológia výroby dáva klaviatúre pocit slonovinových a ebenových klávesov a dodáva pocit a odozvu skutočného krídla. Pri hraní pocítite aj detaily ako jemné klikanie pri uvoľnovaní klávesov od kladiviek (escapement).

Váš nový priateľ

Ani špičkové technológie však nemusia vždy vychádzať v ústrety vysoko komplexným potrebám klaviristov. To nie je prípad nástroja V-Piano. Vďaka prehľadnému ovládaciemu panelu a logicky ovládanému rozvrhnutiu budete ovládať V-Piano rýchlo a ľahko. Dokonca aj pokročilejšie zmeny sú ľahké a pochopiteľné. Nové zvuky tak budete tvoriť a upravovať v krátkom čase po zapnutí nástroja.




Externé linky:

Produktová brožúra k V-Piano (v anglickom jazyku)

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú v notárskej úschove od chvíle ich vytvorenia. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 

 

 

 

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky