Kategórie:

Steinberg UR22mkII

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: STEINBERG
Katalógové číslo: HN160620
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Zvuková karta Steinberg UR22mkII vám umožní nahrávať zvuk v štúdiovej kvalite priamo doma. Jednoducho pripojte notebook alebo iPad a môžete začať nahrávať.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 129 EUR
 

Vďaka dvom mikrofónovým predzosilňovačom D-Pre, najlepším 24-bit/192 kHz prevodníkom vo svojej triede a pevnom kovovom puzdre ponúka zvukové a MIDI rozhranie UR22 čistý zvuk, nech ste kdekoľvek. Vďaka samostatnému Hi-Z prepínaču pre vstup 2, nezávislému slúchadlovému výstupu a fantómovému napájaniu je toto zariadenie s dvoma vstupmi a dvoma výstupmi ideálnou voľbou pre mobilných muzikantov, DJ a kohokoľvek medzi nimi.


USB 2.0 zvukové rozhranie 24-bit/192 kHz

S maximálnou vzorkovacou frekvenciou až 192 kHz a rozlíšením 24 bitov ste vždy viac ako pripravení ponúknuť skvele znejúcu hudobnú produkciu.


Dva mikrofónové predzosilňovače Class A D-Pre

Veľmi oceňované predzosilňovače Yamaha D-Pre poskytujú skutočne transparentný a krásne podrobný zvuk, ktorý je v tejto triede bezkonkurenčný.


Robustný plnokovový kryt

Postavené na najnáročnejších štandardoch skúsených inžinierov firmy Yamaha. Zvukové rozhranie UR22 je dokonale chránené plne kovovým šasi, ktoré je dostatočne robustné, aby rozhranie vydržalo všetky úskalia na cestách.


Hardvérový monitoring bez latencie

UR22 ponúka hardvérový monitoring bez latencie a intuitívny ovládač Mix, ktorý umožňuje ľahký prechod medzi priamym signálom a výstupom z vašej hostiteľskej aplikácie alebo DAW.


Kompatibilita so všetkým dôležitým záznamovým softvérom

UR22 je kompatibilný so všetkým dôležitým zvukovým editačným, masteringovým a hudobno-produkčným softvérom s podporou ASIO, CoreAudio alebo WDM štandardmi.


MIDI vstup a výstup

Pre maximálnu flexibilitu je UR22 vybavený MIDI vstupom a MIDI výstupom. Pripojte váš obľúbený hardvérový syntetizátor, bicí modul alebo akékoľvek MIDI zariadenie, ktoré máte radi.

Súčasťou je Cubase AI

Cubase AI je postavený na rovnakých základoch ako obľúbené DAW Cubase. Verzia AI ponúka súbor funkcií pre kompozíciu, záznam, editáciu a mix.


Vaše mobilné štúdio

Spolu so zahrnutým DAW Cubase, ktorý beží na vašom počítači PC alebo Mac, je UR22 plnohodnotným nahrávacím štúdiom s úplne čistým zvukom, nech ste kdekoľvek.


Úplne čistý zvuk...

Mikrofónový predzosilňovač je jedným z kľúčových faktorov v zázname zvuku – a to je dôvod, prečo je UR22 vybavený dvoma skvele znejúcimi D-Pre predzosilňovačmi. Tieto predzosilňovače sú vrcholom mnohých rokov vývoja odborníkmi z firmy Yamaha. Výsledkom je skutočne transparentný a krásne detailný zvuk, ktorý v tejto triede nemá konkurenciu. Či už chcete nahrávať akustické nástroje, vokály, elektrické gitary alebo ambientné textúry, s UR22 môžete ľahko zaznamenať akýkoľvek zdroj zvuku.

Rovnako dôležité ako predzosilňovače sú taktiež samotné prevodníky. ZR22 ponúka prvotriedne A/D a D/A prevodníky, ktoré poskytujú najväčšiu zvukovú vernosť. A tam, kde sa iní zastavujú, začína žiariť UR22. S maximálnou vzorkovacou frekvenciou až 192 kHz a rozlíšením 24 bitov ste viac než pripravení ponúknuť skvele znejúcu hudobnú produkciu.


... nech ste kdekoľvek

UR22 je závislá na cestovaní. Je to dostatočne malé rozhranie, aby ste s ním išli z koncertu na koncert a aby vydržalo všetky nástrahy ciest. Vďaka plne kovovému šasi a skúsenostiam inžinierov z firmy Yamaha je toto zvukové rozhranie úplne v bezpečí. Či už doň udriete paličkou bicích, hodíte ho do autobusu alebo s ním otvoríte pivo – vďaka svojej impozantnej kvalite spracovania je UR22 vždy pripravené vrátiť sa na pódium.

A bez ohľadu na svoju veľkosť exhibuje UR22 základnými vlastnosťami svojich väčších bratov UR824 a UR28M, ktoré vám umožňujú vytvárať skvelé nahrávky bez obmedzenia. Stačí len rozhranie pripojiť USB káblom a začať tvoriť hudbu – bez ďalšieho prídavného napájania – a vždy v prvotriednej zvukovej kvalite.


Veľké veci bývajú nenápadné

UR22 umožňuje všetky zapojenia, ktoré potrebujete pre profesionálne znejúce nahrávky. Dva analógové kombinované Neutrik XLR/TRS vstupy s Peak LED a prepínateľným + 48 V fantómovým napájaním vám umožňujú pripojiť aj tie najcennejšie kondenzátorové mikrofóny. Vďaka Hi-Z prepínaču na druhom vstupe môžete nahrávať elektrickú gitaru alebo basu priamo – bez nutnosti ďalšieho DI boxu.

Najlepšie zo všetkého je, že UR22 ponúka hardvérový monitoring bez oneskorenia – to, čo hráte, okamžite počujete. Ovládač Mix umožňuje plynulé prechádzanie medzi priamym signálom rozhrania UR22 a signálom z vášho DAW. A vďaka nezávislým ovládačom úrovne signálu slúchadiel a hlavného výstupu môžete nastaviť hlasitosti odposluchu do slúchadiel a hlavného výstupu, úplne samostatne. MIDI vstup a výstup umožňuje pripojiť MIDI klaviatúry alebo iné MIDI-kompatibilného zariadenia, ako sú pady, pedále a zvukové moduly. Dva TRS výstupy, veľmi stabilné ovládače a USB 2.0 dopĺňajú súbor funkcií tohto profesionálneho a zároveň cenovo dostupného zariadenia.


Skutočne tímový hráč

R22 je kompatibilný so všetkým dôležitým softvérom na editáciu zvuku, mastering a hudobnú produkciu, ktorý podporuje ASIO, Core Audio alebo WDM štandard.

Navyše je súčasťou UR22 Cubase AI, zjednodušenej verzie obľúbeného DAW firmy Steinberg. Cubase AI je postavená na rovnakých základných technológiách, ako je veľmi oceňované DAW Steinberg Cubase. Verzia AI ponúka súbor funkcií pre kompozíciu, záznam, editáciu a mix. Spolu s UR22 tak máte plnohodnotné riešenie pre záznam hudby štúdiovej kvality.

Používatelia Cubase budú ťažiť z ďalších funkcií, ako je napríklad automatické nastavenie, ktoré umožňuje kompletnú inštaláciu vstupov a výstupov, ktoré je možné ovládať priamo z Cubase. Po inštalácii rozhrania UR22 je produkčným softvérovým prostredím okamžite rozpoznané – nemôže to byť jednoduchšie.


Prečo UR22

UR22 je voľbou číslo jeden pre tvorcov na čiastočný úväzok, mobilných muzikantov a všetkých ostatných.

Vezmite ho na turné.

Nahrávajte hlasy a koncerty.

Tvorte špičkovú elektronickú hudbu.

Obsaďte kluby a pódiá.

Užite si vysokokvalitný zvuk.


Vlastnosti


Typ: USB

Počet analógových vstupov: 2

Počet analógových výstupov: 2

Počet mikrofónnych vstupov: 2

Počet vstupov: 2

Počet výstupov: 2

MIDI: Áno

SPDIF: Nie

ADAT: Nie

Slúchadlový výstup: Áno

Fantomové napájanie: Áno

Montáž 19": Nie

Vzorkovací frekvence: 44.1 kHz, 48 kHz, 88.2 kHz, 96 kHz, 176.4 kHz, 192 kHz

Kompatibilita: Windows: 7, 8, 8.1, 10, Mac: OS X 10.7.5 a novší, iOS: 6 a novší, iPad 2 a novší

Softvér: Cubase AI

Obsah balenia: UR22, USB kabel, software, manuál

 

Alternatívna ponuka

Kat.číslo Názov s DPH
HN168177 Steinberg UR22MK2 Recording Pack 257,20 EUR
ur22mkii-2.jpgur22mkii-2.jpg

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky