Kategórie:

TC-Helicon VoiceSolo FX150

Poštovné zadarmo

Výrobca: TC-HELICON
Katalógové číslo: VoiceSolo FX150
Záruka (mesiacov): 36

Speváci Pozor! Už nebudete musieť stále žiadať zvukára aby vám pridal váš spev; prípadne pridal troška hallu. Máme pre vás riešenie: najnovší personálny odposluch aj s Reverb procesorom. Alternatívne je možné použiť ako gitarový odposluch; prípadne ako malý PA systém.
 
 



Firma TC-Helicon úspešne predstavila svetu koncept osobných monitorov VoiceSolo FX 150. Tým vytvorila viacúčelový silný odposluchový monitor, ktorý efektívne rieši jeden z najčastejších problémov hudobníkov: ako počuť sám seba na pódiu!Použitím 6,5“koaxiálneho reproduktora od sesterskej spoločnosti Tannoy, VoiceSolo FX150 poskytuje konkrétny zvuk a údernosť v celom rozsahu.

Technológia vlastnená spoločnosťou TC-Helicon automaticky prispôsobuje hlas speváka a pridáva ekvalizér, kompresor, de-esser čím uľahčuje nastavenie hlasu pre zvukára. K tomu pridajte 9 obľubených typov Reverbov, ktoré obsahuje aj „Vlajková loď“ VoiceLive 3 a máte všetko, čo potrebujete pre dokonalé reprodukovanie spevu.

Gitaristi a iní inštrumentalisti budú nadšení keď zistia že, VoiceSolo FX150 poskytuje vstup aj pre ich nástroje a verne reprodukuje aj basové zložky ich nástroja. Zvukový signál aj s použitým Reverbom môžete poslať na výstupný konektor, a tým zjednodušiť prácu zvukára. Unikátny systém upevnenia VoiceSolo FX150 na mikrofóny stojan „Frictin Grip™“ Vám umožní nastaviť všetko behom pár sekúnd. Kombinácia vstupov a výstupov a efektového procesora Vám umožní VoiceSolo FX150 použiť ako odposluchový monitor pre kapelu, alebo ako osobný monitor pre speváka alebo gitaristu, alebo pre jednoduché cvičenie doma.

Hlavné vlastnosti

  • 6“ koaxiálny reproduktor Tannoy
  • Výkon zosiľňovača 150W
  • 3-kanálový digitálny mixpult s automatickou úpravou hlasu, vrátane reverbov, inteligentného ekvalizéra a kompresora
  • Jednoduché upevnenie na mikrofónom stojane prostredníctvom unikátneho systému Friction Grip™

Osobný monitor a hlasový procesor

Kompletná a dokonalá kontrola zvuku
Nikomu nemôže viac nezáležať na Vašej hudbe ako Vám, ale čo robiť, ak Vám podmienky na pódiu alebo v skúšobni nedovoľujú kontrolovať Váš zvuk alebo sa vôbec počuť? VoiceSolo FX150 to vyrieši. Tento dokonalý osobný, hlasový monitor, ktorý je zároveň zosilňovačom pre nástroje s efektovou jednotkou zohľadňuje Vaše potreby a všetko dáva pod Vašu kontrolu. Konečne zo seba dostanete viac.

Jasný ako nebo, hlasný ako peklo
VoiceSolo FX150 poskytuje vynikajúcu hudobnú jasnosť a plný rozsah údernosti prostredníctvom na mieru vyrobeného 6,5“ koaxiálneho reproduktora od legendárnej spoločnosti Tannoy. Nie len, že tón je čistý a jasný, ale špeciálne vyladenie reproduktora znamená, že výkon 150 Watt poskytuje viac zvuku a sily než akýkoľvek systém rovnakej triedy. Inak povedané, bez ohľadu na to ako hlasno bude na pódiu, vždy budete dokonale počuť seba a svoju hudbu.

Dokonalý hlas, tón a reverb
O úprave hlasu vieme viac, než ktokoľvek iný a preto je FX150 ďaleko pred konkurenciou.Ak stlačíte „Vocal Tone“, dostanete inteligentný ekvalizér, ktorý sa automaticky prispôsobí Vášmu hlasu a pridá kompresiu, odstráni sikavky pre silný a profesionálny zvuk. K dispozícii máte 9 typov reverbov, ktoré dodajú osobitosť Vášmu hlasovému prejavu alebo zvuku nástoja.

Všetko je to v mixe
VoiceSolo FX150 Vám umožňuje mať kontrolu nad nastavením dokonalého zvuku takpovediac „za pochodu“. 3-kanálový digitálny mixpult vám poskytuje 3-pásmový ekvalizér na každom kanáli a rýchle možnosti editovania. Stačí stlačiť tlačidlo pre úroveň (LEVEL) alebo parameter, ktorý chcete zmeniť a potom použiť univerzálne otočný volič „Edit“ pre vyladenie mixu tak, ako ho chcete počuť. Prostredníctvom AUX vstupu môžete pripojiť svoj mp3 prehrávač a cvičiť svoje obľúbené skladby pomocou „Voice cancel“ funkcie pre dokonalé splynutie hlasu a hudby.

Netreba nič skladať
Ak ste niekedy v minulosti vlastnili reproduktor s upevnením na stojan, viete že umiestnenie môže byť niekedy problematické. Buď riskujete, že prídete o ručne vyrobený adaptér, alebo sa bojíte, že dostanete po hlave ramenom, zatiaľ čo sa ho snažíte pripevniť na stojan. Náš overený Friction Grip™ systém upevnenia Vám umožňuje okamžité uchytenie bez akejkoľvek potreby skladať a strácať s tým čas. Jednoducho pripevnite VoiceSolo na mikrofónny stojan a môžete spievať. Navyše osobitý dizajn monitora poskytuje ideálne naklonenie, samostatné umiestnenie na zem alebo umiestnenie na stole.

Nie len pre spevákov
Veríme, že na to aby bol monitor skutočne osobný, musí sa postarať o všetky aspekty Vášho výkonu – nie len spev, i keď je to možno hlavný spôsob, ako ho používate. A práve tu prídete na to, že FX150 je systém ideálny pre Vašu gitaru, pretože verne reprodukuje zvuk v plnom rozsahu, aj hlboké basy. V podstate môžete použiť akýkoľvek hudobný nástroj a každý z nich bude dokonale zreprodukovaný. Chcete pre Váš hlas použiť reverb, alebo chcete aby Váš hlas zostal čistý? Bez problémov. Stačí len jednoducho použiť ovládač pre nastavenie úrovne reverbu a máte to.

Vstupy a výstupy
Vysoko kvalitné mikrofónne predzosilňovače, fantómové napájanie pre kondenzátorové mikrofóny a XLR/TRS vstupy a výstupy Vám umožnia pripojiť akýkoľvek mikrofón alebo nástroj. Dokonca môžete poslať aj suchý signál do externého mixpultu prostredníctvo THRU výstupu, zatiaľ čo Vy počúvate naefektovaný. Zvlášť využiteľný, pokiaľ hráte na pódiu a zvukár si potrebuje urobiť vlastný zvuk do sály.

Mic Control™
Reverb môžete zapínat/vypínať priamo zo svojho mikrofónu pomocou tlačidla Mic Control, ktoré nájdete len na mikrofóne TC-Helicon MP-75 alebo Sennheiser e 835 fx. Týmto spôsobom dokážete ovplyvňovať vlastný zvuk, zatiaľ čo Vy stojíte na pódiu.

Integrácia efektov
Reverb Vám nestačí? Svoj výkon môžete vylepšiť pomocou súboru najmodernejších hlasových efektov od TC-Helicon ako sú: Doubling, Harmony, Echo, HardTune, Flanger, Choir, a ďalších. VoiceSolo FX150 bezproblémovo spolupracuje so všetkými hlasovými procesormi a pedálmi, ktoré používate.

Vlastnosti
  • zosilňovač s výkon 150W pracujúci v triede-D
  • 6,5“ širokopásmový koaxiálny reproduktor Tannoy
  • 3 kanálový digitálny mixpult
  • 3-pásmový EQ
  • Kombo XLR/Jack s automatickým prepínaním vstupu
  • DSP procesing zabezpečujúci: Intelligent EQ, Compression, De-essing, Gating
  • 9 presetov vokálových reverbov
  • Voice Cancel na AUX vstupe (3,5mm Jack)
  • Prepínanie vstupu pre nástroje: Hi-Z instrument
  • Výstup THRU (čistý vokál)
  • Výstup OUT s možnosťou prepínania: CH1 alebo FULL MIX
  • Hmotnosť: 3 kg


 
TC-Helicon VoiceSolo FX150TC-Helicon VoiceSolo FX150
TC-Helicon VoiceSolo FX150TC-Helicon VoiceSolo FX150

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky