Kategórie:

Tech 21 Red Ripper

Poštovné zadarmo

Výrobca: TECH 21
Katalógové číslo: 210388
Záruka (mesiacov): 24

Basový fuzz pedál - analógový distortion s agresívnymi zvukmi, efektami v štýle obálkových vintage filtrov, všetky dokonale pod vašou kontrolou. Reaguje dynamicky na hru - čím agresívnejšie hranie, tým viac skreslenia a vyšších harmonických. Ovládačom R.I.P. nastavíte fuzz od vintage zvuku až po zvuk podobný syntetizéru Moog.
 
 

Aktívny trojpásmovým ekvalizérom a ovládačmi Lead a Drive nastavíte žiadaný pomer skreslenia a hlasitosti. Filtrom Low Pass upravíte zvuk pre použitie s aparátmi vybavenými výškovým reproduktorom. Profesionálna kovová konštrukcia pre najnáročnejších hráčov. Napájanie 9V batériou alebo adaptérom (nie sú súčasťou balenia).

Nastavenie ekvalizéra • HIGH - vysoké frekvencie - +30dB boost or -12dB cut @ 2.5 kHz • MID - stredové frekvencie - 12dB @ 500 Hz • LOW - hlboké frekvencie - +22dB boost or -12dB cut @ 120 Hz

Upozornenie pre obchodníkov: Popisy na stránke www.bigmusic.sk sú chránené autorskými právami a ich kópie sú v notárskej úschove od chvíle ich vytvorenia. V prípade, že na svojich internetových stránkach použijete popisy produktov zo stránky www.bigmusic.sk, je potrebné uviesť pôvodný zdroj s textom: Popis produktu pochádza zo stránky www.bigmusic.sk, pričom www.bigmusic.sk musí byť aktívny odkaz. V opačnom prípade ide o porušenie predpisov o pravidlách hospodárskej súťaže ako aj o porušenie autorského zákona.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky