Kategórie:

TECH 21 SansAmp Fly Rig 5 V2

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: TECH 21
Katalógové číslo: 311234
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

5 najdôležitejších efektov v jednom - SansAmp emulátor, reverb, delay, booster a Plexi skreslenie. To všetko bez káblov a batérií, v pevnom kovovom obale, ktorý sa zmestí aj do obalu ku gitare.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 415 EUR
 

SansAmp - emulátor lampového aparátu pre čisté zvuky, obsahuje 3-pásmový ekvalizér, Level a Drive, ktorým môžete nastaviť Gain a overdrive.


Reverb - v SansAmp sekcii, je založený na efekte Boost RVB. Emuluje bohaté priestorové možnosti pružinového reverbu, bez nežiaducich rušivých zvukov.


Plexi - založený na pedáli Hot-Rod plexi, prináša organický distortion '68 plexi. Obsahuje ovládače Level, Tone a Drive.


Hot - v sekcii Plexi, nakopáva pre-amp gain o 21dB. Môže byť použitý ako booster pre SansAmp alebo pre DLA, rovnako ako booster pre váš aparát.


DLA - založený na pedáli Boost DLA. Poskytuje zvuk pôvodného páskového echa. Ovládače Level, Tone, Repeats a Drift, ktorý dodáva náhodný prvok k modulácii pre vernosť zvuku. S ovládačom Tap Tempo je super jednoduché šliapnuť a nastaviť si tempo aké chcete počas hrania.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky