Kategórie:

Yamaha CSP-150 B

Poštovné zadarmo

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: CSP-150B
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Digitálne piano s 88-klávesovou klaviatúrou Graded Hammer X so syntetickou ebenovou a slonovinovou povrchovou úpravou zo série Clavinova, ktoré každému hráčovi pomôže naučiť sa hrať jeho obľúbené skladby. Môže byť totiž použité s aplikáciou Smart Pianist, špeciálne vyvinutou pre smart zariadenia, ktorá po pripojení ponúka viaceré hru ovplyvňujúce funkcie.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 2 195 EUR
 

Funkcia "Audio to Score" napríklad automaticky vytvorí zápis pre klavírny doprovod akejkoľvek skladby nachádzajúcej sa na smart zariadení, čo umožňuje hráčovi sprevádzať svojou hrou obľúbené skladby. Okrem toho, funkcia Stream Lights, exkluzívna pre modely z tejto série, svetelne indikuje, ktorý tón nasleduje a kedy ho treba zahrať.


Užívateľ môže nastaviť rýchlosť výučby či obtiažnosť. K dispozícii je aj doprovod v podobe dynamickej kapely, ktorý ponúka široký žánrový výber. Piano je vybavené tromi pedálmi vrátane funkcie half pedal a ponúka zvuk klavírnych krídel Yamaha CFX a Bösendorfer Imperial s binaurálnym samplovaním pre Yamahu CFX a množstvom funkcií, akými sú napríklad Key-off sample, Smooth Release či VRM.


Ponúka tiež 256-hlasovú polyfóniu a celkový počet 692 hlasov plus 29 bubeníckych/SFX sád. K dispozícii je tiež 58 reverbových efektov, Master EQ, inteligentná akustická kontrola (IAC), funkcie Split a Dual/Layers pre klaviatúru, 470 štýlových presetov plus 403 presetov skladieb. Piano tiež umožňuje nahrávanie maximálne 16 skladieb a USB nahrávanie vo formátoch WAV/AAC. Je vybavené dvomi 16cm + 8cm reproduktormi a dvomi 45W + 45W zosilňovačmi pre vysoko kvalitný zvuk a množstvom vstupov a výstupov pre široké možnosti pripojenia (vrátane výstupov pre slúchadlá, vstupu pre mikrofón, MIDI, AUX či USB).


Rozmery: 1412 x 1040 x 465 mm.
Hmotnosť: 58 kg.
Čierne farebné prevedenie.

 
Yamaha CSP-150 BYamaha CSP-150 B
Yamaha CSP-150 BYamaha CSP-150 B
Yamaha CSP-150 BYamaha CSP-150 B
Yamaha CSP-150 BYamaha CSP-150 B
Yamaha CSP-150 BYamaha CSP-150 B

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky