Kategórie:

Yamaha CVP-701PE

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: HN158767
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Digitálne piano, klaviatúra: Graded Hammer 3X (GH3X), typ klaviatúry: kladivková, drevená, povrch klaviatúry: syntetická slonovina, počet klávesov: 88, automatické sprievody: áno, výučbový systém: nie, výkon reproduktorov: 50 w, počet zvukov: 1286, vstupy: line jack 3,5 mm, balanced XLR, výstupy: 2x súchadlá jack 6,3 mm, 2x linkový výstup jack 6,3 mm, polyfónia: 256 hlasov, USB to HOST, USB to Device, USB MIDI, farba: čierna - Black Walnut, obsah balenia: zdroj, manuál, šírka: 1355 mm, hĺbka: 596 mm, výška: 921 mm, hmotnosť: 61,5 kg
 
 ks
Vaša cena s DPH: 3 190 EUR
 

Viac ako sto rokov skúseností s výrobou klavírov bolo využité v skutočne modernom nástroji.

Zažite čisté digitálne piano so srdcom zo skutočného klavíra. Rozdiel ucítite hneď od prvých tónov. Realistický úhoz a odozva spolu s bezchybným tónom z tých najlepších svetových koncertných krídel. Clavinova prináša expresívne schopnosti a dynamický rozsah, ktorý znovu definuje štandard dnešných digitálnych pián.

Vaše vysnívané klavírne štúdio čaká.

Vylepšený režim Piano Room obsahuje teraz popredné svetové koncertné krídla Yamaha CFX a Bösendorfer Imperial, plus navyše vintage elektrické piana. V novom režime Session Mode si môžete prizvať ďalších troch virtuálnych hudobníkov a "jamovať" s nimi pri nacvičovaní svojich vystúpení v jednom zo 40 rôznych hudobných štýlov. Títo session hudobníci budú nasledovať vaše harmónie a vďaka novej funkcii Dynamic Control sa hlasitosťou prispôsobia tiež vašej expresívne dynamike. Kedykoľvek môžete jednotlivých hudobníkov aktivovať alebo deaktivovať podľa vašich hudobných potrieb. Aj v tomto špeciálnom režime Piano Room si môžete dokonca nahrať svoju samostatnú hru alebo session stlačením jedného tlačidla.

Rozmanitosť je korením života.

CVP-701 ponúka stovky vysoko kvalitných zvukov rôznych nástrojov, vrátane extra verných zvukov kategórie "Natural!", "Sweet!" a "Cool!". Technológia zvukov Yamaha Super Articulation (SA) pridáva ďalšie typické zvukové atribúty konkrétnych hudobných nástrojov, ktoré potom vďaka tomu neznejú ako zvuky z klávesového nástroja, ale znejú ako by ste počuli hrať virtuóza na daný konkrétny nástroj so všetkými zvukovými nuansami pre daný nástroj tak typickými.

Keď chcete hrať nielen na piano.

Jeden z typických čŕt nástrojov Clavinova radu CVP je množstvo rôznych štýlov, ktoré možno ovládať v reálnom čase hraním akordov na klaviatúre. Sprievodné štýly predstavujú súbory virtuálnych hudobníkov pre vašu hru v rôznych hudobných žánroch. Od malých džezových súborov až po veľké orchestre. Vašej hrou riadite, aké harmónie a akordy majú hrať a môžete ovplyvniť dokonca aj dynamiku celého súboru. Tieto štýly boli vytvárané profesionálnymi hudobníkmi z celého sveta, Vďaka tomu budú vaše vystúpenia autentické a so štúdiovou kvalitou sprievodov - aj keď budete hrať len sami. Vďaka rôznym častiam štýlu (ako sú predohry, prechody, hlavné frázy, závery) môžete dokonca aranžovať skladbu v reálnom čase.

Teraz môže každý zahrať hit, vďaka funkcii Guide.

Nástroje Clavinova radu CVP sú veľmi trpezlivé: dokážu čakať, kým nezahráte správny tón! Toto je možné vďaka unikátnej funkcii radu CVP s názvom Guide. Ide o najjednoduchší spôsob, ako sa naučiť hrať skladby a piesne. Režim Follow Lights vás naučí populárne melódie spôsobom, akým to vie iba Clavinova CVP. Stačí sledovať LED diódy nad klaviatúrou a stláčať kláves za klávesom a dokonale aranžované orchestrácie a arpeggia vás doprovodia. Tu nehráte vy s nahrávkou, ale tu hrá nahrávka s vami. Navštívte stránky https://eu.yamahamusicsoft.com/songs/follow-lights a prejdite si celú knižnicu ešte dnes.

Navštívte stránky https://eu.yamahamusicsoft.com/songs/follow-lights

Pripojte a začnite spievať.

Môžete si pripojiť mikrofón a užiť si spev s vašou hrou na klávesy alebo využiť karaoke skladby zo stránok YamahaMusicSoft.com. Všetky vstupné porty sú umiestnené na nástroji vpredu pre ľahký prístup a pohodlné zapojenie. Prípadne si môžete pripojiť prenosný hudobný prehrávač, MP3 prehrávač alebo smart telefón a užiť si posluch cez vysoko kvalitné interné ozvučenie nástroje radu Clavinova.
* Vokálny harmonizér (funkcia Vocal Harmony) je dostupný len pri modeloch CVP709GP / 709/705.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky