Kategórie:

Yamaha DTX 750 K

Poštovné zadarmo

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: DTX750K KIT
Záruka (mesiacov): 24

Elektronické bicie, sada ideálna napríklad na cvičenie v obmedzenom priestore, kompaktný model rozostaviteľný na ploche 110cm x 100cm, ponúka dokonalý, prirodzený zvuk akustickej sady, obsahuje modul DTX 700, snare XP80, 2x tom XP70, floor tom XP70, bass drum KP65, Hi-Hat PCY135 + HS650A, crash cymbal PCY135, ride cymbal PCY135, rack RS700.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 3 089 EUR
 

DTX700K je súprava vybavená funkciami variabilitou a možnosti modulu DTX700 v kombinácii s DTX-pády, HI-HAT controlleren postavenom na klasickom HI-HAT stojane, s 3 zónovým činelovými padmi naozaj silným partnerom každého bubeníka.

Táto nová súprava je postavená zo 4 DTX-PÁDU. Jedným z nich je 10 "snare s nevídanou dynamikou a citlivosťou a ostatné tri sú 7" pady XP70. DTX-pady v sebe zahŕňajú vstavaný "suspension Dampening systém", ktorý absorbuje energiu z ruky i zápästia tak, aby bolo docielené čo najvyššieho herného komfortu. Hi-tech snare drum ponúka 3 zónový herný systém s samostatným ráfikom oddeleným od zvyšných dvoch zón.Táto technická pomôcka umožní hrať otvorený alebo zatvorený rim-shot, alebo jednoducho použiť niektorú zónu pre priradenie jedného z 427 ponúkaných zvukov.

Nový modul DTX700 ponúka okrem 1268 bicích a perkusných zvukov a 128 inštrumentálnych zvukov, tiež rozšírenie možnosti DTX700 o nové zvuky, ktoré si jednoducho natiahnete do zabudovanej 64MB Flash-ROM pamäte. Vďaka použitiu DTX-pádov (najprepracovanejších bicích padov, ktoré kedy boli vytvorené) pre snare a tomy budete môcť použiť bicie techniky ako na akustických bicích. Hrať môžete celé dni a noci s vstavanými skladbami pre cvičenie, u ktorých môžete vypnúť bicie stopu a hrať ju naživo.Môžete sa tiež nahrať pre študijné účely.

Trojzónové pady DTX-PAD umožňujú nielen priraďovanie rôznych zvukov pre jednotlivé zóny, ale pre jednoduchosť a rýchlosť nastavenie potrebných parametrov sú pady vybavené dôležitým kontrolným knobov, ktorým môžete nastavovať a ovplyvňovať mnoho funkcií zvukového modulu DTX700. Týmito funkciami sú napríklad: ladenie bubna, zvuk, efekty.

Toto dolaďovanie padu kontrolným knoben v reálnom čase, je možné napríklad využiť aj pre napínanie strunění. Zónové delenie činelových padov sa stáva z týchto častí: Bellu, tela činelu a hrany. Hrateľnosťou sú tieto pady veľmi reálne a blíži sa pocitu z hry a zvuku pravých činelov. Dvoj zónový systém HI-HAT je postavený na klasickom HI-HAT stojanu a hornej činel je uchytený štandardným drop clutch, to všetko pre prirodzený pocit z hry a ľahkú ovládateľnosť. Hi HAT pedal je tiež viaczónový a ponúka aj možnosť hrať "šliapanie HI-HAT".

Hlavné rysy súpravy YAMAHA DTX750K:


  • Pady s novým povrchom padov "Textured Cellular Silicone"

  • 8 "DTX-PAD malý bubienok s 3 zónami na blane a 2 pre obruč.

  • 3 x 7 "XP70 tomy s technológiou" Textured Cellular Silicone"

  • 2 x 13 "(PCY135) 3-zónové činelové pady

  • 1 x 15 "(PCY155) 3-zónové činelové pady

  • vstavaný "Suspension Dampening Systém" uchytenie, ktoré absobure rázy úderov

  • nový modul DTX700

  • HI HAT controller RHH135 (2-zónové) + stojan HS650A

  • 1396 Professionalních vysoko kvalitných zvukov, 64 hlasá polyfónia

  • 100 MB Wave ROM a 64MB Flash ROM

  • USB DEVICE - pre importovanie samplov do modulu

  • USB HOST - pre hru a ovládanie VST Instrumente

  • rampa RS700

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky