Kategórie:

BOSS RC 30 Loop Station

Poštovné zadarmo

Výrobca: BOSS
Katalógové číslo: 406420099
Záruka (mesiacov): 24

Okrem funkcií, ktoré nájdete v RC-3, pridáva RC-30 ďalšiu stereo stopu, umožňujúcu tvorbu komplexnejších loopov. Jednotlivé stopy môžete nezávisle ovládať a interaktívne manipulovať so slučkami. Ďalšou veľkou výhodou RC-30 sú vstavané efekty, ako aj XLR vstup s fantomovým napájaním. Pripojte mikrofón podľa vášho výberu, spievajte, loopujte a zabávajte publikum. S RC-30 môže tvoriť ktokoľvek – gitarista, basgitarista, klávesák, spevák, dokonca aj ne-hudobníci tvoriaci zvukové efekty, šumy, ruchy, atď. Prišiel čas vyskúšať kreatívne a interaktívne loopovanie.
 
 

Určuje nový štandard pre Loop stationy

BOSS oslavuje 10. výročie uvedenia svôjho prvného Loop Stationu, novou dynamickou sériou RC Looper. Uvedenie RC-3 a RC-30. Prenosný, výkonný pedál s neuvreiteľnou veľkosťou internej pamäte, ktorý dokáže uložiť až tri hodiny stereo slučiek! RC-3 je jednostopý stereo Looper, umiestneý do kompaktného pedálu; RC-30 je dvojstopá verzia, ve formáte dvojitého pedálu. Nezáleží na tom, na aký nástroj hráte, alebo aký šum vytvárate, nová séria RC uloží do slučiek úplne všetko.

Zapojte ľubovoľný nástroj podľa potreby, dokonce aj mikrofón; RC-30 má i XLR vstup, vrátene phantom napájania. Obidva pedály sú vybavené USB 2.0 porty, ktoré umožňujú ukladať slučky do externej pamäte, ale tiež importovať a exportovať súbory WAV.

● Reálny stereo Loop station; dve stereo stopy
● Obrovská interná pamäť pre tri hodiny stereo záznamu!
● 99 pamätí pre ukladanie frázových slučiek
● Viacnásobné vstupy: 1/4" A a B vstupné jacky, stereo 1/8" mini AUX vstupný jack
● XLR vstup s fantómovým napájaním
● USB 2.0 port umožňuje zapojit PC a importovať/ exportovať WAV audio záznam
● Rytmický doprovod s reálnym zvukom bicích
● Pracuje na batérie alebo voliteľný AC adaptér
● Pripravené efekty pre spracovanie slučiek

K uvedeným vlastnostiam, ktoré nájdete v RC-3, pridáva RC-30 ešte druhú stereo stopu, takže tvoríte ešte oveľa komplexnejšie slučky. Každú stopu je potom možné nezávisle ovládať, interaktívne pracovať so stereo slučkami, takže svoju kreativitu rozvíjate ďalej. Ďalším veľkým bonusom RC-30 je prídavok kreatívnych efektov, ale tiež XLR vstup s fantómovým napájaním. Zapojte mikrofón podľa vašej voľby, spievajte, nahrávajte do slučiek a bavte svojich poslucháčov.

S RC-30, je každý pozvaný do partie, gitaristi, basgitaristi, klávesoví hráči, speváci a dokonca aj tí, ktorí nie sú muzikanti, ale chcú sa vyjadriť, všetko je možné nahrať do slučiek vrátane zvukových efektov, šumových objektov, a pod.
Je načase vyskúšať výkon a kreativitu naživo, s interaktívnym Looperom!

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky