Kategórie:

HXM HD010B

Poštovné zadarmo

Výrobca: HXM
Katalógové číslo: HD-010B
Záruka (mesiacov): 24

Elektronická bicia súprava s trojzónovým SNARE padom, dvojzónovým KICK a TOM padmi a činelovými padmi so systémom CHOKE. Zvukový modul je nadupaný celkom 518 samplami živých/syntetických/perkusných nástrojov, zaradených do 55 továrenských + 30 užívateľských sád. Nechýba sekvencér, reverb, ekvalizér, USB to host, metronóm, MIDI, vstup pre Mp3 prehrávač. Masívna rampa s kvalitným upínacím systémom zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivosť.
 
 

Mohutný zvuk veľkého bubna, kvalitný 12-palcový trojzónový SNARE a melodické 8-palcové TOMY, vynikajúci zvuk činelov so systémom EDGE & CHOKE - to všetko a oveľa viac dostanete s novom súpravou elektronických bicích HD-010B.

Súprava obsahuje celkom osem padov (bubny + činely) s real feel povrchom pre dosiahnutie autentického pocitu pri hre ako na ozajstných bicích. V kombinácii s výkonným modulom, ktorý ponúka celkom 518 samplov bicích nástrojov, prehľadne rozdelených do 55 sád máte v rukách naozaj nadupaný a univerzálny nástroj pre akýkoľvek hudobný štýl - od Dance, Electro, cez Latino, Rock - až po Heavy metal. Ak by nestačili továrenské predprogramované sady, je k dispozícii ďalších 30 užívateľských pamätí, kde si môžete ľubvoľne kombinovať zvuky a skladať vlastné bicie sady.

Ak by vám nestačilo 518 továrenských zvukov, môžete modul pomocou USB, alebo MIDI pripojiť k počítaču s ľubovoľným AUDIO software a virtuálnym bicím modulom, alebo samplerom a využívať súpravu ako trigger, čím sa vaše zvukové možnosti stávajú prakticky neobmedzenými.

Vo výbave modulu nechýba kvalitný DSP procesor, ekvalizér s desiatimi továrenskými presetmi, prehľadný podsvietený displej, metronóm, 55 predprogramovaných DEMO skladieb so sprievodmi na cvičenie v rôznych úrovniach obtiažnosti, pamäť pre 15 vlastných nahrávok, Linkový výstup pre pripojenie k mixážnemu pultu, JAM IN linkový vstup pre pripojenie MP3 prehrávača a slúchadlový výstup.

So širokými možnosťami nastavenia všetkých dôležitých parametrov dynamiky, citlivosti, ladenia, panorámy a úrovne reverbu si túto sadu môže prispôsobiť na mieru naozaj každý bubeník. Hliníková rampa je skonštruovaná tak, aby celej súprave poskytovala pevný základ a dostatočnú stabilitu aj pri veľmi náročnom zaťažení dynamickou a rýchlou hrou. Masívne upínacie mechanizmy s oceľovými kľúčmi sú zárukou spoľahlivosti a dlhej životnosti.

  • Súprava sa dodáva v konfigurácii, v akej je vyobrazená.
  • Súčasťou nie je stolička, ani pedál k basovému padu.
  • Toto príslušenstvo si volí každý bubeník podľa individuálnych preferencií.

Konfigurácia PadovTomy 3x8" bez obruče,
Snare 12" dvojité obruče,  
12" Crash cymbal s Edge & Choke
12" Ride cymbal s Edge & Choke
8" Hi-Hat, 8" Kick pad,
pedál pre Hi-Hat
Počet zvukov518
Počet bicích sád85 (55 továrenských, 30 vlastných)
Demo skladby52 (Plný sprievod, len bicie a Mute mode)
Zvukové efektyDSP procesor s profi algoritmami Reverbu
Ekvalizér10 typov
MetronómTempo, Takt,  hlasitosť a typ zvuku. 40-240 BPM
Tréningové cvičenia1-3 minúty
Setup MENUSprievod, Drum volume pre DEMO, 
master tuning, dynamická citlivosť, rozšírená citlivosť,
equalizer, dynamický rozsah,  velocity curve, cross talk, hi-hat pedal,
reset
Pad EDITVoice, Volume, Pan, Pitch edit, reverb level
Nahrávanie15 skladieb
DisplejPodsvietený LCD, 16 znakov, dva riadky
Napájanie9V adaptér
KonektivitaSlúchadlový výstup, linkový výstup, linkový vstup, 
MIDI In/OUT, USB to HOST
Obsah balenia8 padov, rampa, Hi-hat pedál, napájač, montážna sada, qaličky 5A

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky