Kategórie:

Korg SQ-64

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: KORG
Katalógové číslo: KRSQ64
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

SQ-64 je neuveriteľne výkonný a kompaktný polyfónny step sekvencer s praktickými intuitívnymi ovládacími prvkami a možnosťami hlbokej editácie, ktoré vám poskytnú všetku flexibilitu a silu sekvencovania potrebnú pre vaše hudobné projekty. Vďaka matrici 64 krokových padov, krištáľovo čistému OLED displeju, robustnému a elegantnému hliníkovému telu, množstvu pripojení a vďaka rôznym režimom a funkciám sa model SQ-64 stane centrálou vášho hudobného štúdia a poskytne totálnu bezproblémovú kontrolu nad všetkými vašimi nástrojmi. Vy sa môžete sústrediť na to, na čom najviac záleží – na vašu hudbu!
 
 ks
Vaša cena s DPH: 250 EUR
 

Konektivita:

Napriek svojej kompaktnej veľkosti má SQ-64 bezkonkurenčné možnosti pripojenia a umožní jednoduché prepojenie, ovládanie a využitie všetkých vašich analógových a digitálnych zariadení. MIDI IN (x1) a OUT (x2), micro USB typu B, Sync IN & OUT, 3 melodické stopy, každá s výstupmi MODULATION, PITCH a GATE a DRUM stopa s 8 samostatnými trigger výstupmi pre ovládanie analógových syntetizátorov, Euroracku a bicích automatov. Každá zo stôp (trekov) Melody (x3) má 16 paternov, každý s max. 64 krokmi a stopa s bicími Drum (x1) má 16 subtrekov, taktiež s max. 64 krokmi, ktoré je možné prehrávať, reťaziť a upravovať rôznymi spôsobmi. Melodické stopy a paterny je možné upravovať v niekoľkých režimoch (GATE, PITCH a MODULATION), takže informácie zaslané sekvencerom v každom z týchto krokov môžete upravovať mnohými zaujímavými spôsobmi. Výstupy stopy DRUM je možné doladiť tak, aby zodpovedali polarite a napätiu pripojeného zariadenia. Pripojenie Sync In & Out vám umožní plynulo ovládať všetky vaše ďalšie zariadenia Korg, ako sú série syntetizátorov Volca, Minilogue, Monologue, Minilogue XD, Prologue a mnoho ďalších!

Všetko v jednom:

SQ-64 má 64 tlačidlových padov osvetlených LED diódami, ktoré vám umožnia nielen mať úplný vizuálny prehľad, ale superrýchlo a príjemne editovať pomocou enkodérov a špecializovaných tlačidiel režimu, ktoré zjednodušia a zrýchlia váš workflow. Každý krok má odstupňované osvetlenie; čím vyššia je hodnota modulácie, tým silnejšie sa tlačidlo rozsvieti, aby ste mali jasný obraz o dianí v sekvencii. OLED displej je krištáľovo čistý, jasný a viditeľný z ľubovoľného uhla, takže máte prístup ku všetkým potrebným informáciám bez ohľadu na to, či robíte hudbu doma, v štúdiu alebo hráte naživo! 3 melodické stopy obsahujú výstup MODULATION, takže každý krok vo vašej sekvencii môže vytvárať zložité modulácie podľa vášho výberu a výrazne tak rozširovať možnosti tvorby zvuku. Vytváranie polyfonických akordových paternov, melódií, zložitých polyrytmov a modulácií za pochodu nebolo nikdy jednoduchšie. Zaznamenajte ich ako údaje do každého zo 64 dostupných projektových slotov.

Kontrola v reálnom čase:

S SQ-64 môžete vytvárať neuveriteľné sekvencie, obsahuje niekoľko funkcií a režimov, ktoré vám umožnia úpravy za behu a ovládanie ľubovoľného z vašich zariadení v reálnom čase. Matricu 64 padov možno použiť aj ako klaviatúru. Tu flexibilita SQ-64 ešte zďaleka nekončí. Nástroj má niekoľko pamätí na celkovú konfiguráciu (každej z nich je možné priradiť niekoľko stupníc a množstvo ďalších parametrov).

  • Klávesy: tradičné rozloženie ako pri klavíri.
  • Izomorfné: noty sú zobrazené symetricky v riadkoch, môžete jednoducho transponovať rovnaký akordový vzor hore a dole bez zmeny jeho tvaru.
  • Oktávy: jedna stupnica zobrazená v 3 rôznych oktávach v každom riadku.

Výkonný vstavaný Arpeggiator je tu pre vašu okamžitú inšpiráciu. Môžete ľahko vytvoriť a prehrávať zaujímavé paterny z akýchkoľvek vašich softvérových, analógových alebo digitálnych syntetizátorov. Osloboďte sa v 4 alternatívnych režimoch prehrávania sekvencií! Režimy Reverse, Bounce, Random a Stochastic sa dajú pre každú stopu zvoliť nezávisle a počas hry, čo pridá vašej hudbe rozmanitosť a nezameniteľnosť. Všetky vaše paterny môžu byť ľubovoľne reťazené a zaslučkované. SQ-64 je aj vďaka tomu dokonalý stroj pre živé hranie!

Elegantný, odolný dizajn:

Napriek širokej palete funkcií, ovládacích prvkov a pripojení je model SQ-64 hrubý iba 18 mm (38 mm vrátane gombíkov a gumených nôh) a je uložený v ľahko prenosnom elegantnom a robustnom tele z pevného hliníka, ktoré bude spoľahlivo slúžiť dlhé roky Napájaný cez USB alebo externý 9V DC adaptér. Výber z možností napájania ponúka všestrannosť a pružnosť.

Balík hudobného softvéru zdarma:

SQ-64 je dodávaný s množstvom rôzneho hudobného softvéru Izotope: „Ozone Elements“, s ktorým nielen vytvoríte skladby, ale ich aj zmastrujete s pomocou umelej inteligencie, „Skoove“ vám pomôže zlepšiť vašu zručnosť pri hre na klávesy, DAW softvér „Reason Lite“, ako aj softvérové syntetizátory KORG a iných výrobcov. Inými slovami, od chvíle ako položíte ruky na tento syntetizátor, budete mať množstvo nástrojov, ktoré vám pomôžu posunúť vašu hudbu na novú úroveň.

Softvér pre Mac/Windows:
  • KORG Collection - M1 Le (syntetizátorový zvukový modul)
  • UVI Digital Synsations (syntetizátorový zvukový modul)
  • AAS Ultra Analog Session (syntetizátorový zvukový modul)
  • AAS Strum Session (zvukový modul akustickej gitary)
  • AAS Lounge Lizard Session (zvukový modul elektrického piana)
  • Propellerhead Reason Lite (DAW hudobný produkčný softvér)
  • Skoove free 3-mesačné demo Skoove Premium (online lekcie hry na piano)
  • KORG Gadget 2 Le for Mac (DAW hudobný produkčný softvér)
  • iZOTOPE Ozone Elements (masteringový plug-in)


 
korg_sq64-01korg_sq64-01
korg_sq64-02korg_sq64-02
korg_sq64-03korg_sq64-03
korg_sq64-04korg_sq64-04
korg_sq64-05korg_sq64-05
korg_sq64-06korg_sq64-06
korg_sq64-07korg_sq64-07
korg_sq64-08korg_sq64-08
korg_sq64-09korg_sq64-09
korg_sq64-10korg_sq64-10
korg_sq64-11korg_sq64-11
korg_sq64-12korg_sq64-12
korg_sq64-13korg_sq64-13

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky