Kategórie:

Korg Volca Beats

Poštovné zadarmo

Výrobca: KORG
Katalógové číslo: KRVOLCABEAT
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 30

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Dodacia doba 30 dní
Jedinečné bicie zvuky analógového syntetizátora a sekvencer prevzatý z Electribe.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 169 EUR
 

Analógové zvuky bicích

  • Nezameniteľný zvuk analógových bicích, vychádzajúci z odkazu klasických rytmických modulov
  • Maximálny efekt s minimom parametrov – unikátna výhoda analógu
  • PCM zvukový engine, rozširujúci možnosti analógových zvukov


Loop sekvencer prevzatý zo série Electribe

  • Krokový sekvencer zo série Electribe
  • Funkcia Stutter pre dynamické zmeny sekvencií
  • Active Step generuje nové basové linky vložením alebo vybratím niektorých krokov
  • Step Jump okamžite prehrá len požadovaný krok


Funkcia zjednodušujúca prácu s nástrojom

  • Funkcia vlastného naladenia, ktorá eliminuje tónové prechody
  • Sync In and Out umožňuje synchronizáciu niekoľkých prístrojov z rady Volca, rovnako ako Korg Monotribe
  • Kompaktná veľkosť, prevádzka na batérie a vstavaný reproduktor pre zábavu kdekoľvek.

 

Séria Volca, to sú skutočne analógové syntetizátory, basy a bicie
Po analógových syntetizátoroch Monotron, Monotribe, a MS-20 Mini, predstavuje Korg novú sériu Volca. Skladá sa celkom z troch modelov: Volca keys - syntetizátor, Volca bass - basový syntetizátor, a Volca beats - bicí syntetizátor. Tieto syntetizátory so svojimi parametrami ponúkajú naozaj zaujímavé možnosti hudobnej tvorby, pri ktorej oceníte hlavne široký rozsah hutných zvukov, ktoré sa dajú vytvoriť jedine analógovým zariadením, a ďalej tiež slučkovací sekvencer na generovanie unikátnych fráz. Tieto modely sú navzájom kompatibilné a môžete ich tak používať spoločne, alebo ich prepojiť s vaším hudobným software. Pretože sa dajú napájať batériami a majú vstavané reproduktory, využijete ich kedykoľvek a kdekoľvek. Vyskúšajte novú generáciu analógových syntetizátorov s neopakovateľným zvukom a funkciami.

 

Dokonca i dnes, viac než tridsať rokov po tom, ako na hudobnej scéne dominovali práve analógové syntetizátory, nemôžeme analógové bicie automaty opomenúť. Ich osobitý zvuk, tak výrazný popri gitare a akustických bicích, je stále nepostrádateľný pri nahrávaní a na živých vystúpeniach.


Model Volca beats vám teda ponúka tieto vysoko kvalitné analógové bicie, plus jednoducho ovládateľný krokový sekvencer inšpirovaný sériou Electribe; ich prostredníctvom vám umožní premietnuť všetky vaše hudobné predstavy do reality.


Nezameniteľný zvuk analógových bicích
Reálne analógové bicie
Model Volca beats ponúka šesť zvukov, u ktorých analógová kvalita vynikne najviac: Kick, Snare, Hi Tom, Lo Tom, Closed Hi Hat a Open Hi Hat. Veľmi starostlivým prepracovaním týchto štandardných zvukov, ktoré sú nepostrádateľné pre tanečnú hudbu, sme dosiahli inšpirujúce nové zvuky, ktoré nie je možné generovať inak než na analógu.


Maximálny výkon s minimom parametrov – unikátna výhoda analógu
Vo Volca beats nájdete starostlivo vybranú, obmedzenú sadu parametrov, vďaka ktorým môžete okamžite vytvoriť zvuk, aký chcete. Stačí k tomu napríklad kombinácia troch otočných tlačidiel Click, Pitch, a Decay, ich rôznym nastavením získate pestrú paletu zvukov, ale aj iné. Či už bude nastavenie ovládačov akékoľvek, vždy budete počuť vysoko kvalitný zvuk, dosiahnuteľný len a iba na analógovom zvukovom generátore.


PCM zvukový engine, ktorý dopĺňa analóg
Pomocou PCM engine sa pokrývajú niektoré zvuky, pri ktorých by použitie analógového systému nebolo vhodné, ako napr. pri zvukoch Clap, Claves, Agogo, a Crash. Všetky PCM sú samozrejme tiež v najvyššej kvalite. Ich charakter si potom môžete prispôsobiť zmenou nastavenia PCM Speed.


Loop sekvencer prevzatý z Electribe
Krokový sekvencer
Tento sekvencer je navrhnutý tak, aby editácia bola ľahká a dali sa improvizovane vkladať alebo odoberať určité časti. Za použitia 16 kláves tak môžete vkladať jednotlivé tóny a pritom vizuálne kontrolovať ich správne načasovanie v rámci taktu. Pri každom z troch oscilátorov môžete vložiť celkom iné frázy a nahrávať je možné v reálnom čase. Do pamäti možno uložiť až osem paternov sekvencera.


Funkcia Stutter pre dynamické zmeny sekvencií
Pri živých vystúpeniach určite využijete funkciu Stutter, ktorá dodá paternom dynamiku a nádych delay efektu. S jej pomocou tak môžete úplne zmeniť pôvodné vyznenie celého paternu, alebo ju naopak použiť ako prechod pri prepínaní medzi dvoma paternmi. Pohyby tlačidla Stutter sa dajú tiež nahrať do sekvencie.


Funkcia Active Step a Step Jump
Funkcia Active Step umožňuje vynechávať kroky počas prehrávania sekvencie; naopak funkcia Step Jump po stlačení okamžite prehrá iba ten krok, ktorý potrebujete. Ide teda o efekt podobný skrátenej slučke, alebo sa ním dajú tvoriť nepravidelné rytmy, čo oživí celú sekvenciu, akoby ste ju hrali sami.

 

Užitočné funkcie pre jednoduché ovládanie
Funkcia vlastného naladenia
Doteraz bol v analógových syntetizátoroch niekedy problém s tým, ako sa výška tónu niekedy náhle menila. Model Volca je vybavený funkciou vlastné ladenie, ktorá priebežne dolaďuje oscilátory. Po zapnutí nástroja alebo počas živých vystúpení tak už nemusíte nabudúce čakať na to, až sa ladenie nástroja stabilizuje.

SYNC jack a MIDI IN konektor – možnosť prepojenia s ďalšími nástrojmi alebo hudobným software
Vďaka širokej konektivite si môžete vychutnať prehrávanie vychádzajúce súčasne z niekoľkých syntetizátorov Volca, alebo ich prepojiť s Monotribe. Vďaka aplikácii "SyncKontrol" na vašom iPhone tiež môžete napríklad bezdrôtovo kontrolovať tempo a niektoré ďalšie nastavenia, vrátane playbacku s iOS cez WIST.

Cez konektor MIDI IN je možné synchronizovať syntetizátor s ďalšími zariadeniami, alebo „hrať“ na syntetizátor cez pripojený MIDI keyboard. Obdobne je potom tiež možné prepojiť Volca s vašim hudobným software a využiť ju ako zvukový modul.

Kompaktná veľkosť, napájanie batériami a vstavané reproduktory
Pretože sa Volca dá napájať batériami a má vstavané reproduktory, využijete ich kedykoľvek a kdekoľvek.

 

Diskusia

Uz je dostupne? Thomas 05.08.2013 14:24:00
RE:Uz je dostupne? Big Music 12.08.2013 11:38:25

Nový príspevok Vypísať všetko Celkom príspevkov: 2