Kategórie:

KURZWEIL KP100

na_sklade.gif Akcia Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: KURZWEIL
Katalógové číslo: KP100
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Keyboard s klaviatúrou so 61 dynamickými synth klávesami. Piano umožňuje nastavenie 3 typov odozvy klaviatúry a ponúka polyfóniu 128 hlasov. Multi funkčný LCD displej výrazne napomáha pri celkovom ovládaní a výbere z bohatej ponuky až 633 zvukov. Nástroj ponúka okrem zvukov aj 32 pamäťových miest pre uloženie obľúbených zvukov a nastavení. Samozrejmosťou je funkcia Split a Layer a plná transpozícia v rozpätí +/- 1 oktáva. K dispozícii je aj trojica efektov EQ, Reverb a Chorus, ktoré obohacujú finálny zvuk. Pri skladaní vlastných trackov určite poteší vstavaný jednokanálový sekvencér s pamäťou pre 10 skladieb a 220 prednahratých patternov rôznych žánrov. Pomerne bohatá je aj konektorová výbava, ktorá ponúka dvojicu výstupov pre Audio Out, ďalej stereo Audio In, USB port, výstup pre slúchadlá a vstup pre mikrofón. Rozmery: 13,3 x 95,6 x 36 cm. Hmotnosť: 5 kg. Súčasťou balenia je aj adaptér a držiak na noty. Farebné prevedenie: Black

Kurzweill KP100 sú klávesy s dynamikou a nastaviteľnou citlivosťou klaviatúry. Ponúka 633 kvalitných zvukov, medzi ktorými nájdeme aj cenený zvuk krídla Triple Strike Piano známy zo série PC 3. Okrem neho je k dispozícii zvuk radu nástrojov - gitár, sláčikov, orchestrov, elektrických pián, exotických nástrojov atď.

 
 ks
Doporučená cena s DPH: 299 EUR
Ušetríte 7 %
Vaša cena s DPH: 279 EUR
 

Pre komplexné skladby je k dispozícii 220 automatických doprovodov, ktoré reagujú na hru ľavej ruky. Môžete hrať ako akordy, tak jednotlivé noty jedným prstom.

Na všetky zvuky možno aplikovať efekty reverb, chorus a ekvalizér.

Nechýba zabudovaný rekordér s možnosťou nahrávania do jednej stopy a možnosťou uloženia až desiatich užívateľských skladieb. Ku klávesom možno tiež priamo pripojiť mikrofón.

Všetko je uložené v dizajnovom šasi so zabudovanými reproduktormi s celkovým výkonom 6 W. Všetky ovládacie prvky sú dostupné z predného panela s veľkým displejom.


Vlastnosti


Počet klávesov: 61

Veľkosť klávesov: štandardné

Dynamika: Áno

Automatické sprievod: Áno

Výučbový systém: Nie

Prevádzka na batérie: Nie

Vstupy: 1x Jack 6,3 mm TRS, 1x Mic Jack 6,3 mm TS

Výstupy: Headphone Jack 6,3 mm TRS

Farba: Čierna

Polyfónia: 128

Podsvietenie klávesový: Nie

Sekvencer: False

Pamäťové médium: Nie

Počet zvukov: 633

Podpora formátov: False

Výkon reproduktorov: 6 W

USB to Host: Áno

USB to Device: Nie

USB Midi: Áno

Obsah balenie: Stojan na noty, zdroj

Šírka: 956 mm

Hĺbka: 360 mm

Výška: 133 mm

Hmotnosť: 5 kg

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky