Kategórie:

Novation Bass Station II

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: NOVATION
Katalógové číslo: HN137874
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Legendárny monofonický synetizátor Bass Station od firmy Novation v novom šate s 25 klávesmi s funkciou aftertouch. Ako už vyplýva z názvu je predurčený na vytváranie mohutných basových zvukov, a to aj pomocou 2 oscilátorov a sub-oscilátoru. V jeho arzenáli nájdete aj kvalitné Lead zvuky, či hypnotické arpeggiatory. Dokážete ich v reálnom čase ohýbať, morfovať a obohacovať o kvalitné FM efekty. Pomocou množstva otočných či posuvných gombíkov, tvarujúcich mohutný analógový zvuk sa z neho stáva nevyčerpateľný zdroj inšpirácie.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 449 EUR
 

Vlastnosti:

  • Analógový syntetizátor - nová verzia klasického Bass Station
  • 25 klávesov s aftertouch
  • 2x analógový filter - okrem klasického, navyše úplne nový "Acid" filter
  • 64 továrenských presetov, a ďalších 64 užívateľských presetov
  • Step Sequencer a Arpeggiator
  • Ovládače na všetky dôležité parametre na hlavnom paneli
  • 2 oscilátory a prídavný Sub Oscillator
  • Analógová efektová sekcia - Distortion, filter modulácia a separátny filter Overdrive
  • 2x Envelope a 2x LFO
  • MIDI I/O a USB vstup


Oscilátory:
Zvuk Bass Station II je založený na troch oscilátoroch a zvukovom generátore. 2 úplne nezávislé oscilátory dopĺňa tretí Sub oscilátor, ktorý má hlavný vplyv na bohatý analógový basový zvuk. Na 1. a 2. oscilátore môžete prepínať medzi klasickými tvarmi (sínus, píla, square a variabilná šírka pulzu), zatiaľ čo tretí oscilátor (Sub oscilátor) je možné nastaviť na 1-2 oktávy pod oscilátor 1 a takisto ho možno nastaviť ako square, sínusový alebo úzky pulz.

Filtre:
Možnosť zvoliť medzi dvoma filtrami: “Acid“ alebo “Classic“. Každý z nich má v sebe Overdrive s nastaviteľným pomerom čistého a efektovaného zvuku. Vďaka tomu môžete vytvárať mäkké aj pekne rezavé zvuky. “Classic“ Bass Station filter môžete prepnúť na Low pass, High pass alebo Band pass a to od 12 do 24dB. “Acid“ filter je postavený na ""diódovom rebríku"".

Efekty:
Bass Station II má 2 efekty. Analógové skreslenie pridá zvuku nové frekvencie a tým mu dodá teplotu alebo naopak zrnitosť. Druhým efektom je “Osc Filter Mod“, ktorý využíva rôzne typy FM pomocou oscilátora 2. Tento efekt pridá vaším Basom a Leadom hutnosť.

Modulácia:
Nástroj má 2 Envelope generátory a 2 nízkofrekvenčné oscilátory (LFO). Prvým Envelope je klasický ADSR, druhým modulujete šírku frekvencie Filtera, Pitch oscilátorov a pulzu oscilátorov. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že sú k dispozícii len 4 wave formy, pomocou funkcie “LFO Slew“ môžete slobodne vytvárať aj ďalšie tvary.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky