Kategórie:

VOX MINI5 RM-BK

Poštovné zadarmo

Výrobca: VOX
Katalógové číslo: VXMINI5RMBK
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

Gitarové modelingové kombo s regulovateľným výkonom v troch stupňoch 5, 1,5 alebo 0,1W. Obsahuje 11 realistických modelov aparátov zo série Valvetronix. Napájanie je možné aj pomocu batérií typu AA v počte 6ks. Ponúka aj vstup AUX na pripojenie ext. prehrávača a tiež sluchátkový/linkový výstup so simuláciou reproboxu. Disponuje tiež kvalitnou zabudovanou ladičkou pre E strunu. Súčasťou balenia je aj popruh na prenášanie. Farebné prevedenie: čierna
 
 ks
Vaša cena s DPH: 165 EUR
 

Séria modelingových aparátov VOX MINI je ľahká, kompaktná, napájaná batériami, a ponúka realistický zvuk kedykoľvek a kdekoľvek. MINI5 Rhythm ponúka 11 zvukov aparátov prevzatých z populárnej a rešpektovanej série Valvetronix, plus osem efektov a novú funkciu rytmu. Môžete si vybrať z 99 rôznych rytmických paternov pre vaše vystúpenie alebo len pre cvičenie. Kompaktné telo tiež ďalšie vychytané funkcie ako je mikrofónny vstup, AUX vstup a ladička pre E strunu, ktoré vám umožní dostať z gitary kvalitný tón, aký od VOX-u očakávate.

Bohatá ponuka aparátov a efektov
Z modelingovej série Valvetronix sme do tohto aparátu zabudovali 11 realistických modelov aparátov, ktoré podporujú širokú paletu hudobných štýlov aj techník hry, vrátane perfektnej simulácie legendárneho VOX AC30 s typickým lampovým drajvom, sú tu nadupané modely high-gain aparátov, rovnako ako transparentné a čisté typy . Novo je do tejto série zabudovaný obvod Bassilator, ktorý pridáva ultra basové frekvencie, ktoré nemožno pridať klasickým ekvalizérom. Tento obvod sa hodí predovšetkým pre high-gain modely a vytvára intenzívny a ťažký zvuk, ktorý by ste od takto malého aparátu nečakali. Navyše obsahuje verný a čisto znejúce linkový vstup bez skreslenia, čo je ideálne pri použití s ??akustickou gitarou alebo klávesmi. Zabudované sú tiež efekty ako kompresor, chorus, flanger a tremolo, rovnako ako niekoľko typov delay a reverb. Dohromady osem efektov ponúka nepreberné množstvo úpravy zvuku.

Všestranné rytmické funkcie
Ako už naznačuje jeho meno, aparát MINI5 Rhythm obsahuje novo pridanú funkciu rytmov. Poskytuje 11 zabudovaných rytmov v štýloch, ktoré obsahujú 8-beat, 16-beat, rock, metal a R & B, rovnako ako zabudovaný metronóm. Každý štýl má 9 variácií, čo znamená 99 rytmických paternov, s ktorými môžete pracovať. Ľahko nájdete patern, ktorý potrebujete a nastavíte jeho tempo a hlasitosť tak, aby sa vám do neho dobre hralo, jamovalo, skúšali nové nápady alebo proste len cvičilo. Pretože ponuka rytmov zahrňuje celú škálu hudobných štýlov, je pre vás jednoduchšie dostať sa do pocitu skladby, ktorú hráte. Inými slovami, cvičenie si teraz budete užívať.

Napájanie batériami
MINI5 Rhythm je možné napájať dvoma spôsobmi - šiestimi AA batériami alebo AC adaptérom (je súčasťou balenia). Batérie vám umožní až 19,5 hodiny neprerušovaného prevádzky (ak je výkon na 0,1 Wattov). Vďaka tomu je tento aparát ideálny pre použitie na ulici alebo kdekoľvek, kde nie je dostupná zástrčka pre elektrický prúd. Aparát je tiež vybavený popruhom pre prenášanie, takže ho ľahko zavesíte cez rameno a presuniete tam, kde máte náladu hrať.Hromada vstupov a výstupov, ideálne pre pesničkára

Vedľa gitarového vstupu má MINI5 Rhythm tiež ďalšie vstupy a výstupy. Mikrofónny vstup možno nastaviť hlasitosťou a tiež na neho použiť delay alebo reverb. Je tu tiež AUX vstup, vďaka ktorému je možné pripojiť externý zvukový zdroj ako je napríklad MP3 prehrávač. Možno ho použiť v spojení s gitarou aj mikrofónom a tak dosiahnuť troch rôznych zvukových zdrojov zároveň. Použiť možno aj slúchadlový / linkový výstup so zabudovaným simulátorom kabinetu, takže keď nahrávate priamo do mixu alebo cvičíte so slúchadlami, dostanete tú istú skvelú odozvu reproboxu, akú by ste dostali, keď dáte pred reproduktor mikrofón.

Prepínateľný výkon
Prepínaním výkonu možno regulovať hlasitosť aparátu, bez toho aby ste zmenili zvukovú charakteristiku vášho tónu. Výkon je dostupný v troch hladinách - 5 / 1,5 / 0,1 Watt.

Modely aparátu (11 typov)
BTQ, CLEAN, BLACK 2x12, TWEED 4x10, AC15, AC30TB, UK "70S, UK" 80S, UK "90S, CALI METAL, US HIGAIN, LINE

Efekty (8 typov)
COMPRESSOR, CHORUS, FLANGER, TREMOLO, DELAY / REVERB (ANALOG, TAPE ECHO, SPRING, ROOM)

Rytmy (99 typov)
8 BEAT, 16 BEAT, ROCK, METAL, POP, R & B, JAZZ, LATIN, DANCE, ODD METER, METRO
* Každý žáner má 9 variácií.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky