Kategórie:

Roland E A7

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: ROLAND
Katalógové číslo: 416101E32
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


CELÝ SVET ZVUKOV A ŠTÝLOV MÁTE TERAZ POD PALCOM

E-A7 je všestranný klávesový aranžér pre hudobníkov, ktorí potrebujú profesionálne zvuky a autentické sprievodné štýly z celého sveta. Vďaka logickému duálnemu rozloženiu displejov a ovládačov je používanie E-A7 jednoduché a intuitívne - na ľavej strane máte štýly a na pravej strane máte zvuky; často používané funkcie majú svoje vlastné tlačidlo. Môžete si vytvoriť vaše vlastné nástroje - nahraním WAV súboru alebo samplovaním priamo do nástroja. Speváci ocenia mikrofónový vstup so špecializovanými vokálnymi efektmi. Celý nástroj váži len 8kg a cestovanie s ním je hračka. Kamkoľvek sa vyberiete s vašou hudbou, E-A7 vám pomôže dostať sa tam.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 1 295 EUR
 

• Viac ako 1500 zvukov z celého sveta
• Import WAV súborov a vstavané samplovanie
• Veľká knižnica sprievodných štýlov z Ázie, Stredného Východu, Európy a Južnej Ameriky
• Výkonný aranžovací modul s praktickým ovládaním a užitočnými "one-touch" funkciami
• 156 špecializovaných tlačidiel pre rýchly prístup k bežne používaným funkciám
• Logické rozloženie s dvomi displejmi, so sprievodnými štýlmi na ľavej strane a zvukmi na pravej strane
• Mikrofónový vstup so špecializovanými vokálnymi efektmi
• Ľahké prenášanie vďaka hmotnosti 8 kg
 



Veľká knižnica sprievodných štýlov s originálnymi motívmi z celého sveta
Nový E-A7 exceluje v západných štýloch, no dokáže úžasne hrať aj hudbu z iných častí sveta a obsahuje množstvo sprievodných štýlov z celého sveta, ktoré pre vás vytvorili poprední hudobníci z Ázie, Stredného Východu, Európy a Južnej Ameriky. Nezáleží, kde na svete budete hrať - E-A7 tam zapadne.

Celý svet zvukov máte pod palcom
E-A7 obsahuje viac ako 1500 základných zvukov - klavír, elektrické piana, organy, sláčikové a dychové nástroje, a mnoho ďalších. Nájdete v ňom nástroje z celého sveta, vrátane autentických zvukov z pestrých hudobných kultúr ďalekého východu, Indonézie, Indie, Vietnamu a východnej Európy. Každý zvuk sme vyvinuli s dôrazom na realizmus a kvalitu, v spolupráci s uznávanými hudobníkmi, ktorí sú expertmi na svojej lokálnej hudobnej scéne. Zvuky sú usporiadané podľa regiónov, takže môžete ľahko a rýchlo nájsť perfektný zvuk pre vašu hudbu.

Rozšírte si zvukovú výbavu o vlastné WAV Sample
1500 vstavaných zvukov v E-A7 je len začiatok. Väčšina koncertných hudobníkov má svoju vlastnú overenú zbierku samplov - vďaka možnosti importu WAV súborov teraz môžete používať vaše sample aj v E-A7. Môžete využiť aj funkciu samplovania priamo na E-A7 a vytvoriť si vlastné zvuky, motívy z bicích nástrojov alebo sprievodné vokály. Všetko, čo potrebujete na "doleštenie" zvuku, vrátane efektov, je už tu. Stačí prísť, vyskúšať si nápady, urobiť zvukovú skúšku a doladiť zvuky.

Rýchle a logické rozloženie so sprievodnými štýlmi na ľavej strane a zvukmi na pravej strane
Niektoré aranžéry majú množstvo funkcií, ich používanie však môže byť komplikované a náročné - to nie je ideálne, keď stojíte pred publikom, ktoré od váš očakáva ten najlepší výkon. E-A7 je usporiadaný logicky - sprievodné štýly sa zobrazujú a ovládajú na ľavej strane, zvuky na pravej strane. Každá strana má svoj vlastný LCD displej zobrazujúci potrebné informácie. Vďaka 156 tlačidlám, poskytujúcim rýchly prístup k najpoužívanejším funkciám ,strávite menej času hľadaním parametrov a viac si užijete samotné hranie.

Všetko, čo potrebujete pre dobrý koncert
Keď ste na koncerte a potrebujete, aby všetko fungovalo, E-A7 vám poskytuje priamy prístup k väčšine funkcií, ktoré pri hraní potrebujete. So šiestimi Padmi môžete spúšťať jednotlivé sample alebo MIDI frázy presne vtedy, keď potrebujete. Stlačením tlačidla si môžete určiť a používať alternatívne hudobné škály. Môžete tiež využiť šesť ťahových ovládačov na nastavenie hlasitosti rôznych Partov, napr. bicie, basu a sprievod. Nakoniec je tu sedem používateľských tlačidiel nad pákou Pitch Bend - funkciu týchto tlačidiel môžete určiť podľa vašich predstáv - čokoľvek potrebujete urobiť, môžete to urobiť ihneď bez toho, aby ste museli zdvihnúť ruku.

Pripojte mikrofón, nastavte úroveň a spievajte
Ak sú vokály dôležitou súčasťou vášho repertoára, využite mikrofónový vstup na E-A7, spolu so špecializovanými ovládačmi na hlavnom paneli; pre nastavenie vstupnej citlivosti stačí otočiť ovládačom, nie je potrebné žiadne menu. Dostanete tiež súbor profesionálnych efektov, ktorými môžete "naleštiť" vokál do finálnej podoby, a univerzálny výber efektov Delay a Reverb, ktoré si tiež môžete upraviť.

Váži len 8kg: Ťažká výbava v ľahkom balení
Aj keď je dobré priniesť si na koncert všetko, čo môžete potrebovať, nosenie ťažkých klávesov je skutočná otrava. E-A7 vám uľahčuje život aj tu, dokonca dvomi spôsobmi - má všetko potrebné pre plnohodnotnú produkciu, takže už nepotrebujete žiadne ďalšie krabice a káble; navyše je veľmi ľahký a jeho prenášanie je hračka. Pri množstve užitočných funkcií, ktoré sme nabalili do nástroja vážiaceho len 8kg, bude jedinou vašou starosťou s E-A7 zahrať ďalší prídavok. Čo je celkom príjemná starosť.

Všestranný SMF prehrávač, ktorý podporuje aj WAV/MP3 audio súbory
Vstavaný prehrávač skladieb na E-A7 podporuje čítanie Standard MIDI súborov (SMF) ako aj WAV a MP3 súbory. Rozšírené možnosti prehrávania umožňujú aj opakovať sekcie skladieb alebo preskočiť na iné miesto v skladbe. ak používate WAV súbory, s funkciou Center Cancel môžete minimalizovať vokálne zložky a uvoľniť tak miesto pre váš hlas. Môžete dokonca zaznamenať celé vaše hranie do WAV súboru a uložiť ho v USB pamäti - skvelý spôsob ako prezentovať vašu hudbu a získať viac zákaziek.

Praktické používateľské programy
Keďže má E-A7 množstvo tlačidiel a ovládačov, väčšinu dôležitých funkcií máte už priamo "pod palcom". Do programu môžete uložiť množstvo nastavení, vrátane ON/OFF stavu základných nastavení (napr. Part, Auto Fill a Input EFX). Táto ďalšia ovládacia vrstva znamená, že môžete ľahko prispôsobiť nastavenia nástroja priamo počas vášho predstavenia. Čerešnička na záver - do E-A7 môžete importovať a plnohodnotne využívať programy z aranžérov Roland BK.

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky