Kategórie:

Yamaha PSR-EW400

Poštovné zadarmo

Výrobca: YAMAHA
Katalógové číslo: HN164449
Záruka (mesiacov): 24

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Yamaha PSR-EW400 je vlajková loď keyboardov radu PSR-E, ktorý vďaka zvuku Live! Grand Piano ocenia aj klavírny hráči. Samozrejmosťou sú ďalšie pokročilé funkcie a nastavenia, výkonné ozvučenie, samostatné audio výstupy (L / R) a 76 klávesov s dynamikou úderu.
 
 

Yamaha PSR-EW400 obsahuje spolu 758 vysoko kvalitných zvukov, od akustických až po elektronické nástroje. Nechýba realistický stereo zvuk klavíra Live! Grand Piano, ktorý umožňuje dynamickú a expresívnu hru. Zvuky sú delené do kategórií Sweet a Cool a používajú pokročilú technológiu vzorkovania, ktorá im dáva charakter reálnych nástrojov.


O ozvučenie sa stará dvojica reproduktorov s priemerom 12 cm a bassreflexom. Klávesy tak stačí len zapnúť a môžete začať so živou hudobnou produkciou. Pre profesionálne použitie je k dispozícii dvojica L / R výstupov pre ľahké zapojenie do PA alebo nahrávacieho zariadenia.


Klávesy disponujú aj jednotkou s desiatimi DSP efektmi, ktorých parametre možno priradiť dvoma potenciometrami a upravovať ich tak v reálnom čase. Nechýba ani koliesko pitchbend pre upravovanie výšky tónu, ktoré sa skvele hodí pre zvuky gitary alebo dychov. Vďaka týmto funkciám môžete jednoducho vašu hru obohatiť o dynamiku a výraz.


Yamahu PSR-EW400 možno prostredníctvom USB portu prepojiť s počítačom alebo inteligentným zariadením. Vďaka tomu si môžete vaše skladby nahrávať alebo používať funkcie MIDI pre nastavovanie a priraďovanie parametrov.


Samozrejmosťou je vstup AUX, takže môžete pripojiť váš hudobný prehrávač a jamovať s obľúbenými skladbami. Užitočná funkcia Melody Suppressor navyše vie potlačiť melódiu alebo vokál v prehrávanej skladbe, môžete ju tak používať len ako podklad.


Všetky nastavenia si prostredníctvom ďalšieho USB konektora môžete uložiť na externé úložisko.


Ašpirujúci producenti ocenia funkciu Pattern, ktorá umožnuje vytváranie vlastných groove, teda bicích podkladov. Rada slučiek je navyše už pripravená na okamžité použitie. DJs ocenia aj funkcie Crossfade a Retrigger. Pre vytvorenie komplexných melodických liniek môžete použiť zabudovaný Arpeggiator, ktorý jednotlivé akordy rozkladá na tóny a prehráva ich v danom poradí. K dispozícii je až 150 rôznych možností.

Bohatý výber etnických zvukov a ladení vám umožňuje hrať v mnohých štýloch z celého sveta, vrátane latinskoamerickej, indickej, arabskej, africkej alebo čínskej hudby.


Yamaha Education Suite (Y.E.S.) je pokročilá sada užitočných učebných pomôcok, ktorá je vstavaná priamo v nástroji a vďaka ktorej sa môžete dokonca aj sami naučiť hrať. Zvoľte si jednu z lekcií krok za krokom pre cvičenie ľavej ruky, pravej ruky alebo cvičte oboma rukami dohromady. Y.E.S. vám umožní ľahko nacvičiť a zdokonaliť hru obľúbenej skladby a piesne.


Či už s hraním na klávesové nástroje začínate alebo sa chcete realizovať pri živom vystupovaní a nahrávaní, Yamaha EW-400 ponúka všetky podstatné funkcie, ktoré k tomu budete potrebovať.



Vlastnosti


Počet klávesov: 76

Veľkosť klávesov: Štandardná veľkosť

Dynamika: Áno

Automatický sprievod: Áno

Výučbový systém: Áno

Prevádzka na batérie: Áno

Vstupy: Line Jack 3,5 mm TRS, Sustain Pedal

Výstupy: Headphone Jack 6,3 mm TRS, 2x Line Jack 6,3 mm TS

Farba: Čierna

Polyfónia: 48 hlasov

Sekvencer: 6 stôp, 10 skladieb, 19 000 not

Pamäťové médium: Interná pamäť 1,29 MB, USB Flash disk

Počet zvukov: 758

Podpora formátov: SMF

Výkon reproduktorov: 24 W

USB to Host: Áno

USB to Device: Áno

USB Midi: Nie

Obsah balenia: Adaptér (PA-300C), notový stojan, manuál

Šírka: 1178 mm

Hĺbka: 412 mm

Výška: 138 mm

Hmotnosť: 8,4 kg

 

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky