Kategórie:

Casio AP 650 CELVIANO BK

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: CASIO
Katalógové číslo: AP650
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Výhodne nakúpte aj príslušenstvo v sade – stojan, slúchadlá, stoličku alebo lavičku. Pošlite nám svoj kontakt a vypracujeme Vám výhodnú cenovú ponuku.
Chcem výhodne kúpiť aj príslušenstvo v sade.


Piano, digitálne: 88 kláves s kladivkovou mechanikou, 3 stupne citlivosti na dotyk, 256 hlasá polyfónia, digitálne efekty: Reverb, Chorus, Brilliance, 60 demo skladieb, zabudovaný metronóm, záznam do 17 stôp, transpozícia 2 oktávy, 3 pedále, čierne farebné prevedenie.

 
 ks
Vaša cena s DPH: 1 245 EUR
 

Digitálne piano Casio AP-650 je výbornou voľbou pre klaviristov, ktorý hľadajú náhradu za svoj cenný nástroj pri častom koncertovaní. K dispozícii je plná klaviatúra - 88 klávesov a kladivková mechanika, ktorá má tri úrovne citlivosti. Maximálna polyfónia je 256 tónov, čo zaručí bezproblémový chod aj pri tých najzložitejších skladbách. Piáno je nabité 250 zvukmi, ktoré sa ďalej dajú transponovať o +/- 12 poltónov. Vstavaný reverb efekt zasa dodá vášmu zvuku priestorovosť. O príjemný zvuk sa stará dvojica reproduktorov s výkonom 2x 30W. Pri nočnom cvičení môžete využiť slúchadlový výstup a hrať tak v úplnej tichosti.

 
casio_ap650-celviano-bk-1casio_ap650-celviano-bk-1
casio_ap650-celviano-bk-2casio_ap650-celviano-bk-2

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky