Kategórie:

Dexibell VIVO H10 BK Black Digitálne piano

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: DEXIBELL
Katalógové číslo: VIVOH10BK
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Hrať na VIVO H10 je zážitok, aký ste nikdy predtým nezažili a to vďaka exkluzívnej klávesnici Hybrid Wood Keyboard s postupným vyvážením, povrchovej úprave „Ivory-Ebony Feel Finish“, 3 kontaktom, uvoľňovačom a kalibráciou klávesu po klávese! „Staccato rezonancie“, „sympatetické rezonancie“, „hluk kladivka“, „88 rezonancií“ strún pri stlačení pedála Damper... Všetky aspekty akustického klavíra sú reprodukované vďaka inovatívnej technológii „True To Life (T2L)“ .
 
 ks
Vaša cena s DPH: 3 589 EUR
 

Človeka fascinuje silná dynamická exkurzia, akú ste v digitálnom nástroji nikdy predtým nepočuli. Od skutočného „pianissima“ po „fortissimo“ vďaka 24 lineárnym bitom a 48 kHz; definícia je 256-krát väčšia v porovnaní so všetkými ostatnými produktmi pracujúcimi so 16 bitmi a 44,1 kHz.
S neobmedzenou polyfóniou DEXIBELL môžete hrať so 4 rukami, so stlačeným pedálom Damper a s vyznením všetkých potrebných nôt.

Vychutnajte si taliansky klavír a americký klavír v kráse ich platinovej verzie spolu s ďalšími 123 vysoko kvalitnými zvukmi. S jednoduchým použitím USB flash disku môžete načítať nové zvuky alebo ich zmeniť, pričom nikdy neprídete o tie továrenské. Voľne stiahnuteľný zvuk knižnice (na dexibell.com) je možné načítať do vnútornej pamäte 3,2 GB. Váš VIVO je vždy aktuálny.

Vďaka systému dvojitého zosilnenia s 8 reproduktormi, z ktorých 6 je priradených funkcii „near field“, máte veľmi definované a veľmi kvalitné počúvanie; to najlepšie, čo môžete nájsť na simuláciu tónu skutočného akustického klavíra.



 
dexibell-vivo-h10-bk-1dexibell-vivo-h10-bk-1
dexibell-vivo-h10-bk-2dexibell-vivo-h10-bk-2
dexibell-vivo-h10-bk-3dexibell-vivo-h10-bk-3
dexibell-vivo-h10-bk-4dexibell-vivo-h10-bk-4

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky