Kategórie:

Focusrite Scarlett Solo Studio 4th Gen

Je na sklade Poštovné zadarmo

Výrobca: FOCUSRITE
Katalógové číslo: SCARLETTST-4G
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 3

Vstúpte do sveta zvukovej dokonalosti s Focusrite Scarlett Solo Studio. Tento komplexný štúdiový balík vás vybaví všetkým potrebným na tvorbu a vydávanie výnimočnej hudby.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 279 EUR
 

Vylepšite svoj zvuk, predefinujte svoj mix:
Scarlett Solo Studio sa môže pochváliť neuveriteľným dynamickým rozsahom 120 dB, pričom využíva rovnaké prevodníky ako elitné rozhrania Focusrite Rednet. To zaručuje štúdiovú kvalitu zvuku, ktorá je charakteristickým znakom špičkových štúdií na celom svete.

Air Mode Magic:
Vneste do svojich nahrávok charakter prémiovej štúdiovej konzoly pomocou režimu Air Mode. Pozdvihnite svoj zvuk vďaka zvýšenej prítomnosti a bohatému harmonickému zvuku, čo je podobné, ako keby ste mali po svojom boku profesionálneho mixážneho inžiniera.

Bezproblémové ovládanie úrovne:
Scarlett Dynamic Gain Halos zjednodušuje nastavenie úrovne pre mikrofóny a nástroje. Bez námahy dosiahnete dokonalú úroveň nahrávania, čo vedie k trvalo skvelým nahrávkam.

Mikrofón a prehrávanie štúdiovej kvality:
Zažite výnimočnú kvalitu zvuku štúdiového kondenzátorového mikrofónu CM25 MkIII, špeciálne navrhnutého pre vokály a akustické gitary. Dodávané uzavreté slúchadlá SH-450 a vlastný slúchadlový zosilňovač zabezpečujú presné a pohlcujúce prehrávanie.

Vytvárajte, zachytávajte, inovujte:
Objavte kreatívny potenciál funkcie Loopback, ktorá vám umožňuje vytvárať vlastné vzorky pomocou počítačového zvuku. Táto funkcia otvára dvere k neobmedzenému zvukovému experimentovaniu.

Bezproblémové nastavenie, maximálny účinok:
Začnite svoju hudobnú cestu okamžite s nástrojom Focusrite Easy Start, ktorý vás prevedie inštaláciou a nastavením softvéru a poskytne vám neoceniteľné poznatky o nahrávaní.

Kompletný softvérový arzenál:
Uvoľnite svoju kreativitu s dodávaným softvérom Ableton Live Lite a Avid Pro Tools Artist. Rozširujúci balík Hitmaker Expansion prináša pokladnicu štúdiových nástrojov vrátane Auto-Tune Access a Softube Marshall Silver Jubilee 2555 pre podmanivé vokálne a gitarové zvuky.

Uvoľnite svoj zvukový potenciál:
Focusrite Scarlett Solo Studio je viac než len rozhranie - je to vaša brána k zvukovej dokonalosti. Pozdvihnite svoju hudbu vďaka profesionálnej kvalite zvuku, nástrojom bez námahy a neochvejnej podpore, ktorá zabezpečí, že vaša hudba bude znieť presne podľa vašich predstáv.

Dodávaný softvér:
Odomknite svoj tvorivý potenciál pomocou Ableton Live Lite a Avid Pro Tools Artist. Využite neobmedzené možnosti balíka Hitmaker Expansion, ktorý obsahuje ikonické nástroje ako Antares Auto-Tune Access, Softube Marshall Silver Jubilee 2555 a ďalšie. Táto komplexná kolekcia softvéru vám umožní ľahko vytvárať výnimočnú hudbu.

Objavte Focusrite Scarlett Solo Studio a spoznajte novú dimenziu zvukovej precíznosti. Či už ste začínajúci umelec alebo skúsený profesionál, tento štúdiový balík je vašou bránou k odomknutiu vašich hudobných snov.

 
focusrite-scarlett-studio-4gen-01focusrite-scarlett-studio-4gen-01
focusrite-scarlett-studio-4gen-02focusrite-scarlett-studio-4gen-02
focusrite-scarlett-studio-4gen-03focusrite-scarlett-studio-4gen-03
focusrite-scarlett-studio-4gen-04focusrite-scarlett-studio-4gen-04
focusrite-scarlett-studio-4gen-05focusrite-scarlett-studio-4gen-05
focusrite-scarlett-studio-4gen-06focusrite-scarlett-studio-4gen-06
focusrite-scarlett-studio-4gen-07focusrite-scarlett-studio-4gen-07
focusrite-scarlett-studio-4gen-08focusrite-scarlett-studio-4gen-08
focusrite-scarlett-studio-4gen-09focusrite-scarlett-studio-4gen-09
focusrite-scarlett-studio-4gen-10focusrite-scarlett-studio-4gen-10
focusrite-scarlett-studio-4gen-11focusrite-scarlett-studio-4gen-11

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky