Kategórie:

Korg Pitchblack X Čierna

Poštovné zadarmo

Výrobca: KORG
Katalógové číslo: KRTUPBX
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

Pedálová ladička novej generácie s novou funkciou ULTRA BUFFER je ešte výkonnejšia a jednoduchšia na používanie. Pitchblack X je vybavený nielen true bypassom, ale teraz obsahuje aj zabudovaný ULTRA BUFFER. Prečo je to dôležité? Väčšina elektrických gitár používa pasívne snímače s vysokou výstupnou impedanciou. Pri použití kábla dochádza po približne 6 m k strate tónu, zvyčajne vysokých frekvencií, a tento problém sa zhoršuje, čím dlhší je váš kábel.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 108 EUR
 

ULTRA BUFFER zvyšuje kvalitu zvuku v režime bypass, takže si môžete zachovať kvalitu zvuku aj pri použití dlhého kábla na pripojenie k ladičke alebo pri vložení ladičky do pedalboardu. Na Pitchblack X môžete prepínať medzi true bypassom a ULTRA BUFFER podľa svojho vkusu a prostredia, v ktorom hráte.

Okrem zväčšeného displeja bolo pridaných viac LED diód merača pre lepšiu viditeľnosť. Jasný režim je možné nastaviť na jednu z dvoch úrovní, takže si môžete byť istí, že na displej ladičky uvidíte ešte lepšie.

v situáciách, keď je viditeľnosť sťažená, napríklad na jasne osvetlených pódiách a v jasnom vonkajšom prostredí.

Ladička Pitchblack X ponúka veľmi presné a precízne ladenie s presnosťou ±0,1 centu v režime Strobe, vďaka čomu je ideálna pre situácie, keď musí byť ladenie absolútne správne, či už pri vystúpení alebo nahrávaní.

Vyberte si jeden zo štyroch typov zobrazenia meračov podľa svojich požiadaviek.Okrem typického režimu "Regular" môžete použiť režim "Strobe" a "Half Strobe", ktoré indikujú zmeny výšky tónu podľa smeru a rýchlosti, akou meter "tečie", aby ste rozoznali aj tie najjemnejšie rozdiely vo výške tónu; a môžete použiť režim "Mirror", aby ste pri ladení nástroja videli dve LED diódy na ľavej a pravej strane, ktoré sa krížia smerom k stredu.

Pitchblack X je vybavený novou funkciou zobrazenia "just-right tuning", vďaka ktorej trojuholníkové LED diódy na oboch stranách blikajú, keď je ladenie správne, čo pomáha ladeniu bez stresu.

Ladička Pitchblack X je uložená v robustnom hliníkovom puzdre so silnou povrchovou úpravou odolnou proti poškriabaniu. Funguje na 9 V batérie, čo je ideálne pre hráčov, ktorí so sebou nenosia pedalboard, a v prípade potreby je k dispozícii voliteľný sieťový adaptér.



Technické parametre:
  • Typ: Pedálová ladička
  • Možnosť montáže do racku: Áno
  • Frekvenčné pásmo: 436 - 445 Hz
  • Farba: Čierna
  • Balenie obsahuje: Batéria, Manuál, Rubber legs
  • Napájanie: Adaptér alebo Batéria
  • Prevádzka na batérie: Áno
  • Typ batérie: 9V
  • Krajina pôvodu: Vietnam


 
korg_pitchblack_x_bk-1korg_pitchblack_x_bk-1
korg_pitchblack_x_bk-2korg_pitchblack_x_bk-2

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky