Kategórie:

Sire Larry Carlton L7

Poštovné zadarmo

Výrobca: SIRE
Katalógové číslo: L7-BK
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

L7 je klasický single-cut čo dokazuje aj výberom dreva. Krk a telo je vyrobené z masívneho mahagónu s úžasným javorovým topom. Spoj krku typu "set-neck" a krk v tvare písmena „C“ fungujú v tandeme, aby poskytovali vynikajúci prístup k horným pražcom plynulým prechodom po ebenovom hmatníku.
Ďalšou vynikajúcou vlastnosťou sú zaoblené hrany, vďaka ktorým máte pocit, že hráte na gitaru za štvornásobne vyššiu cenu. Pridajte k tomu stredné jumbo pražce a polomer hmatníka 12" a máte to najlepšie z moderného i old school štýlu.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 539 EUR
 

Hardvér na L7 má neuveriteľne vysoký štandard. Prémiové uzamykacie ladiace mechaniky udržujú L7 presné ladenie, dokonca aj pri tvrdej hre a veľkých dávkach vibráta. Na druhom konci máte spoľahlivú modernú kobylku Tune-O-Matic navrhnutu spoločnosťou Sire pre presnú intonáciu. Úzka spolupráca s Larrym Carltonom na vytvorení modernej sady humbuckerov poskytuje vynikajúcu transparentnosť vo väčších akordoch a vynikajúci sustain jednej noty. Moderní hráči aj vintage rockeri nájdu vyvážené, teplé tóny, ktoré je možné doladiť podľa vašich špecifických potrieb.

 
sire_larry_carlton_l7-1sire_larry_carlton_l7-1
sire_larry_carlton_l7-2sire_larry_carlton_l7-2
sire_larry_carlton_l7-3sire_larry_carlton_l7-3
sire_larry_carlton_l7-4sire_larry_carlton_l7-4
sire_larry_carlton_l7-5sire_larry_carlton_l7-5
sire_larry_carlton_l7-6sire_larry_carlton_l7-6

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky