Kategórie:

Steinberg UR22MK2 Recording Pack

Poštovné zadarmo

Výrobca: STEINBERG
Katalógové číslo: HN168177
Záruka (mesiacov): 24
Dodacia doba - bežne (prac. dni): 5

Chystáte sa začať s domácim nahrávaním? Máte počítač alebo iPad? Kúpte si tento set a nič ďalšie už potrebovať nebudete.
 
 ks
Vaša cena s DPH: 257,20 EUR
 

Centrom vášho nového domáceho štúdia je zvuková karta UR22mkII s kvalitnými prevodníkmi schopnými nahrávať v rozlíšení 24 bit / 192 kHz - teda v CD kvalite. Do dvoch kombinovaných vstupov môžete zapojiť mikrofón alebo nástroj a pre pripojenie digitálnych kontrolérov je k dispozícii aj MIDI.


Zvuk možno monitorovať pomocou dodávaných slúchadiel a to bez nepríjemného oneskorenia, ktoré vzniká pri prechode signálu počítačom. Slúchadlá sú uzavreté, takže vás skvele izolujú od okolitých ruchov a presluchov, ktoré by sa vám zo slúchadiel pri nahrávaní dostávali do mikrofónu.


Pre kvalitnú nahrávku je potrebný kvalitný mikrofón. S týmto setom získate veľkomembránový kondenzátorový mikrofón ST-M01 so širokou frekvenčnou odozvou, ktorý zachytí každý detail vašej produkcie - či ide o spev alebo napríklad hru na akustickú gitaru. K mikrofónu tiež dostanete nízkošumový prepojovací kábel.


Zvukovú kartu, ktorá je uložená v odolnom kovovom šasi a je tak veľmi odolná, môžete prepojiť s počítačom alebo iPadom. Aby ste mohli začať ihneď nahrávať, Steinberg priložil balík editačného a produkčného softvéru - Cubase AI, Cubasis LE pre iPad a WaveLab LE. Vďaka nim bude editácia a mix vašich nahrávok úplnou hračkou.


Vlastnosti


Typ: USB

Počet analógových vstupov: 2

Počet analógových výstupov: 2

Počet mikrofónnych vstupov: 2

Počet vstupov: 2

Počet výstupov: 2

MIDI: Áno

SPDIF: Nie

ADAT: Nie

Slúchadlový výstup: Áno

Fantómové napájanie: Áno

Montáž 19 ": Nie

Vzorkovacia frekvencia: 44.1 kHz, 48 kHz, 88.2 kHz, 96 kHz, 176.4 kHz, 192 kHz

Kompatibilita: Windows: 7, 8, 8.1, 10, Mac: OS X 10.7.5 a novšie, iOS: 6 a novšie, iPad 2 a novšie

Softvér: Cubase AI, Cubasis LE, WaveLab LE

 

Alternatívna ponuka

Kat.číslo Názov s DPH
HN160620 Steinberg UR22mkII 129 EUR
ur22mkii-rec2.jpgur22mkii-rec2.jpg

Diskusia

V tejto diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky